Jutaan Lemon Untuk Shida

1:09:00 AM 8 Comments A+ a-


toink toink.


ada yang belum tidoo lagi ka. almaklumlah dingin malam hari. lebih-lebih lagi cuti hujung minggu. tak korang slept well pasti korang berblogpecut bukan kan. jangan nak tipu okeh. jap lagi daku paparkan siapa yang blogpecut memalam ni. kahkahkahkah~~


oh ya. tadi kan cik shida keluarkan toturial die yang gempak lagi hebat tentang 


sebelum ni memang daku berminat nak buat background shoutmix tu tapi takde toturialnya. so saja utarakan pada shida.
kali ni pula shida dah keluarkan tutorial ini yang lama terperap kot. teheeeeee :p


yeaaaahh!!

cer tengok shoutbox daku dah bertukar wajah ^^


sebelum bertukar jadi begini


buruk kan kan. hehehe


hasil kerja tangan shida pakar toturial ia jadi cun hebat!





serius daku tak reti main koding! pening pale. bagi pakar toturial dorang memang teror la. 
so daku buat-buat pun tak jadi maka sebelum kena maki hamun baik daku suruh shida buatkan.
dan itulah hasilnya. 
cantik menarik kau memang daboooommbbb!!


dah dah jangan mengarut nanti korang terlelap kat blog usang ni. pergi kat blog shida cepat kalau nak freebies ni. ada lagi kotak cantik-cantik. pilih je mane berkenan di hati. semua tutorial tentang shoutmix,shoutbox,cbox semua ada. pandai lah korang godek- godek toturial kat menu tab shida tu.

Shida sayang!!! muaaaaaaaaaaaahh! terima kasih sudi bantu jijah!!


okeh ya..adiosssssss! boleh tidoo dengan senang hati. berdebar tunggu satu lagi design yang gempak punya!! compom compom korang mesti berminat punya ^^ ..lalalalaa~~~



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

8 insan comel komen

Write insan comel komen
10/16/2011 1:30 AM delete

mahu jugak!!pasni nak buatlah ^^
apekah yg berdebardebar tu jijah?[buat-buat taktahu..hehe]

Reply
avatar
Khairil
AUTHOR
10/16/2011 1:52 AM delete

cantik le shout baru zizah...

Reply
avatar
Rosalia
AUTHOR
10/16/2011 12:01 PM delete

comelnye.jeles ok :(

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
10/16/2011 7:52 PM delete

internet xok la smlm tu yg xnmpak dia ade space smlm hehee..tp mmg nice dgn blog jiejah hehee :)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
10/16/2011 9:56 PM delete

Azhafizah[フィザ]: kahkahkah kita tunggu dan lihat~~~ ekeke :p

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
10/16/2011 9:57 PM delete

khairil: hehe lebih smart kot. hehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
10/16/2011 9:58 PM delete

Rosalia: try la yunk..amik kat blog shida macam jijah backlink tu!

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
10/16/2011 9:59 PM delete

shida'R : haah yunk. tu pasal jijah pilih warna pink! sgt sesuai..hehe maceh sgt2 yunk!

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!