Air Asia Goverment Warrant

2:00:00 PM 13 Comments A+ a-


Alhamdulilah dah selamat sampai semenanjung semalam.. 
boleh pula flight delayed dari jam 12.30pm jadi 1.45pm. punya la lama tunggu kat KKIA Terminal 2 tu..
nasib selamat sampai LCCT jam 4.30pm.

First time pakai tiket waran. Tiket waran ni boleh di gunakan setahun sekali je bagi kakitangan awam yang tinggal jauh dari kampung.

Malangnya tak dapat naik MAS. takpe lah naik Air Asia pun ok. benda free katakan. hehehe yang best nya dapat FREE LAGAGE 20KG setiap seorang.. duduk kat HOT SEAT depan sekali dan FREE MEAL. 

tu pun semalam beg lebih dari 40kg dah. jadi 46kg.. lebih 1kg RM35. kalau RM35x6= RM210!! punya la mahal casnya. huhuhu jadi nasib baik la satu beg suami jijah galas. so kurang la sikit saiznya..




Free Meal semalam dapat makan Nasi Padang dan satu pack snek. 1 Pack Snek tu mengandungi Air kotak oren, air mineral, coklat kit kat, kacang, 1 paket nescafe, 1 gula, 1 creamer dan 1 uncang teh. baru tahu menarik rupanya kalau tiket VVIP ni kan. patut la mahal. huhuhu

InsyaAllah bila balik ke Sabah nanti pun guna tiket waran yang sama cuma kena open date bila kita nak balik. tapi anakanda nanti kena beli tiket sendiri sebab tak termasuk untuk anakanda tiket waran tu. hahahaha :P


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

13 insan comel komen

Write insan comel komen
Qashmere
AUTHOR
7/08/2013 2:25 PM delete

baby bawah 2 tahun FREE naik flight. Hehuhuhuehuh

Reply
avatar
Qashmere
AUTHOR
7/08/2013 2:25 PM delete

baby bawah 2 tahun FREE naik flight. Hehuhuhuehuh

Reply
avatar
Shizan Syafik
AUTHOR
7/08/2013 3:04 PM delete

mbb smpai skrg tk dpt2 apply waran ni. huhu

Reply
avatar
Isabel Diaz
AUTHOR
7/08/2013 5:54 PM delete

Semoga selamat sampai sis..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/08/2013 6:57 PM delete

@Qashmere yeker sis.. rasanya kena bayar gak la..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/08/2013 6:59 PM delete

@Shizan Syafik asal xdapat apply.. cikgu pon dapat kan..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/08/2013 7:00 PM delete

@Isabel Diaz dah sampai pon semalam yunk! hee

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
7/09/2013 8:50 AM delete

tak pernah makan kalau naik air asia ni.. leceh la.. huhu

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/09/2013 9:28 AM delete

@aisya lagipon mahal makanan dlm flight tu..

Reply
avatar
IbuNoey
AUTHOR
7/11/2013 4:19 PM delete

jijah,knp xdpt naik MAS?syg tau..infant mmg ada bayar gak tu.tp kalau AIRASIA tak sampai RM100 rasanya..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/11/2013 8:05 PM delete

@IbuNoey tak dapat la kak MAS.. kerani bagi tengok2 dia bagi pass Air Asia..huhu

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
7/14/2013 9:49 PM delete

wah..nek pakai tiket waran...bolehlah..free je kan..hihihi.. :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/15/2013 11:52 AM delete

@ayuthaah ayut..free je pakai waran..

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!