George Alexander Louis Nama Anak Putera William dan Kate Middleton

9:14:00 PM 14 Comments A+ a-


Setelah 14 jam di dalam bilik bersalin, Kate telah pun melahirkan seorang bayi lelaki di Hospital St. Mary London. 



Duke and Duchess of Cambridge iaitu Prince William dan Kate Middleton telah mempamerkan anak sulung mereka kepada rakyat jelata dalam perjalanan keluar dari hospital.

Dalam satu kenyataan yang dikeluarkan oleh istana, William dan Kate dikatakan telah menamakan anak mereka George Alexander Louis, atau nama gelarannya Prince George of Cambridge.





comel kan putera di raja ni..

Jutaan tahniah di ucapkan.. semoga putera George sihat dan membesar dengan jayanya...


p/s: putera jijah hujung bulan depan lahirnya.. InsyaAllah..



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

14 insan comel komen

Write insan comel komen
ros_reeza
AUTHOR
7/25/2013 9:24 PM delete

ada jugak tengok pasal ni kat berita tadi. terjawab sudah persoalan nama baby ni kan.. kalau tak orang dok teka je ..

Reply
avatar
Sally Yatiey
AUTHOR
7/25/2013 9:29 PM delete

comelllll.. Tahniah ;D

Reply
avatar
Fiqah
AUTHOR
7/25/2013 9:35 PM delete

comel dan besar baby dia...suka sgt gambar yg dia isap jari tu..

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
7/25/2013 10:39 PM delete

sesuai la tu nama2 diraja.. hehe..

nama baby jijah lak? ;)

Reply
avatar
IbuNoey
AUTHOR
7/25/2013 11:00 PM delete

jijah dah cari nama utk bakal baby jijah tak?hehe...

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/25/2013 11:08 PM delete

@Chic Na nama baby jijah yer?? tunggu next month...hee

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/25/2013 11:09 PM delete

@IbuNoey sudah kak.. ada namanya ni..hee

Reply
avatar
Deqla Manjew
AUTHOR
7/26/2013 10:59 AM delete

lahirnya seorg pewaris..mmg comeii.. tgk la mama papanya kan..lps ni turn jijah pulak.. ;)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/26/2013 11:06 AM delete

@Deqla Manjew hehe nevers pulak..hee

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
7/26/2013 12:40 PM delete

nnti dah besar mesti handsome.. tengok lah mak ayah dia.. cantik dan kacak.. =)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/26/2013 2:04 PM delete

@aisya kan.. comel pon comel ni.

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
7/28/2013 1:07 PM delete

tak same dh dgn kate lahir ye baby jijah..hihii..takpe..putera jijah nnt Price of KK...hihihi. :p

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!