George Alexander Louis Nama Anak Putera William dan Kate Middleton

by - 9:14:00 PM


Setelah 14 jam di dalam bilik bersalin, Kate telah pun melahirkan seorang bayi lelaki di Hospital St. Mary London. 



Duke and Duchess of Cambridge iaitu Prince William dan Kate Middleton telah mempamerkan anak sulung mereka kepada rakyat jelata dalam perjalanan keluar dari hospital.

Dalam satu kenyataan yang dikeluarkan oleh istana, William dan Kate dikatakan telah menamakan anak mereka George Alexander Louis, atau nama gelarannya Prince George of Cambridge.





comel kan putera di raja ni..

Jutaan tahniah di ucapkan.. semoga putera George sihat dan membesar dengan jayanya...


p/s: putera jijah hujung bulan depan lahirnya.. InsyaAllah..



You May Also Like

14 insan comel komen

  1. ada jugak tengok pasal ni kat berita tadi. terjawab sudah persoalan nama baby ni kan.. kalau tak orang dok teka je ..

    ReplyDelete
  2. comel dan besar baby dia...suka sgt gambar yg dia isap jari tu..

    ReplyDelete
  3. sesuai la tu nama2 diraja.. hehe..

    nama baby jijah lak? ;)

    ReplyDelete
  4. jijah dah cari nama utk bakal baby jijah tak?hehe...

    ReplyDelete
  5. @Chic Na nama baby jijah yer?? tunggu next month...hee

    ReplyDelete
  6. @IbuNoey sudah kak.. ada namanya ni..hee

    ReplyDelete
  7. lahirnya seorg pewaris..mmg comeii.. tgk la mama papanya kan..lps ni turn jijah pulak.. ;)

    ReplyDelete
  8. nnti dah besar mesti handsome.. tengok lah mak ayah dia.. cantik dan kacak.. =)

    ReplyDelete
  9. tak same dh dgn kate lahir ye baby jijah..hihii..takpe..putera jijah nnt Price of KK...hihihi. :p

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!