Yey! Hari Ni Balik Semenanjung..

by - 7:51:00 AM




Masanya telah tiba.. yeyy! hari ni balik semenanjung...
InsyaAllah flight 12.30pm nanti dari KKIA..
suami pun balik cuti sekali hantar jijah kat kampung..
dia bukan main excited nak balik sebab 8 bulan rasanya dia tak balik semenanjung..punya lah lama kan.. -_-


InsyaAllah puasa nanti bersama suami walaupun sekejap.. jadi lah kan..
cuma tahun ni walaupun duduk sabah tak dapat nak merasa suasana berpuasa, membeli juadah puasa di sabah.. InsyaAllah tahun depan kalau jijah masih di sabah..ngeee~~


Awal-awal dah pesan dengan anakanda... baik-baik duk dalam perut mama..
takut la hai kalau terbersalin dalam kapal terbang.. dua jam perjalanan tu.. minta minta di jauhkan.. Amin..

anakanda aktif dalam perut mama yer sayang.... belum tiba masanya anakanda nak keluar lagi... 
sabar tau sayang.. hehehe ^___^





You May Also Like

12 insan comel komen

  1. Semoga selamat sampai kak.. =)

    ReplyDelete
  2. leklok jijah.. semoga selamat sampai.. :)

    ReplyDelete
  3. Excited nya mama ni,,hehe..
    Best la bila blh balik kan? ^__^
    Insha Allah akak mama xkuar agi,,,amin...hehe

    ReplyDelete
  4. enjoy ur ramadhan kat semenanjung puas2
    kalo di kk.pasar ramadhan yg paling best pun hanya di kem lok kawi..yg lain semuanya selera org sabah

    ReplyDelete
  5. oo blk dgn suami ye ingat blk sensorang ;)

    jaga diri tau :)

    tak lama dah tu

    ReplyDelete
  6. semoga segalanya berjalan dengan lancar sis..

    ReplyDelete
  7. @Putri betul tu kat kem lok kawi je ramai org semenanjung menjual kan..tp jauh dr rumah jijah..huuu

    ReplyDelete
  8. akak yg baca entry ni pun rasa excited :-)

    ReplyDelete
  9. @IntaNBerliaN hehe dah sampai kampung dah..hee

    ReplyDelete
  10. baby yer sabar je dear..tkut mam yer tak sabar nk baby tman :p

    ReplyDelete
  11. @ayuthehe jangan lah.. baby xmatang lagi nak kuar..hee

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!