Tq Nuffnang! Digi Prepaid Rider dan Marigold Peel Fresh

by - 2:49:00 PM




Setiap isnin pasti akan tengok akaun nuffnang.. syukur Alhamdulilah ada dua CPUV baru iaitu Digi Prepaid Rider dan Marigold Peel Fresh setelah tiga CPUV KL Sogo, Coke Ramadan dan Kanebo Kate metered!

earning ni baru je nak naik. harap-harap makin meningkat lah. jadi ini bermakna ada empat CPUV tengah on going.. syukur Alhamdulilah :)

setakat ni earning dah RM150. tak pasti nak cashout ke tak memandangkan empat CPUV tengah running.. nanti dulu kot.. hehee

Alhamdulilah rezeki anakanda bakal lahir bulan depan :)



You May Also Like

24 insan comel komen

  1. banyaknya.. sekali cpuv sampai rm24 lebih.. tahniah la..

    ReplyDelete
  2. i love that..hehe..dlm hati akak, bilalah akak nak dapat earning dr nuffnang ni..

    ReplyDelete
  3. tahniah jijah... murah rezeki :)

    ReplyDelete
  4. @IbuNoey InsyaAllah kak tak lama lagi..lgpon akak baru berblog kan..

    ReplyDelete
  5. Banyaknya. Tahniah Jiejah. Masyukkk $$$ :)

    ReplyDelete
  6. Jelesnya kat cik jijah. byk btol earning. Yong dh 5 bln aktif berblog br dpt 75sen..huhu. bg tips skit :)

    ReplyDelete
  7. berghh..mantap earning dia. :)

    ReplyDelete
  8. @Farhain Azmi jijah setahun syg baru naik earning...

    ReplyDelete
  9. @Eca Dwinky Asha sikit je ni eca..org lain lagi banyak.

    ReplyDelete
  10. byknya ads on going. i ada 1 je skrg ni yg lain sume dh credited huhu. nak cashout tp syg plak haha

    ReplyDelete
  11. @cha itulah yunk.. syg nak cashout! huu

    ReplyDelete
  12. tu la kak.. nak cashout mcm syg sebab ade lagi cpuv tengah berlari. hehe.. btw tahniah =)

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah... rezeki baby tu.. ;)

    ReplyDelete
  14. sis..mcm mn la nak guna bnda2 ni...sy x reti sgt..huhu...

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!