Kad Raya Datangnya Dari Jauh

by - 7:30:00 AM



Kali ni datangnya dari jauh kad raya ni.. tu ha fly from sabah bah.. hehe :)
jijah dapat kad raya ni dari blogger ecadwinkyasha...
kad raya special sebab homemade dari eca.. tq dear! 
kalau jijah ada kat sabah ni dah lama berkunjung raya ke rumah eca... ngeee~~ 
sape nak order design template boleh ke blog ecadwinkyasha... 



yang ini pula terbang dari sarawak bumi kenyalang..
blogger aisya tuannya.. orangnya kecik je tapi bijak pandai :)
sekali dia blogwalking semua entry di komennya.. 
tq adik comel :)


btw.. tq pada eca dan aisya..
akak mohon maaf jika ada salah silap selama kita kenal ini..
ampun maaf di pinta..

Selamat Hari Raya :)


jijah juga nak mohon maaf kepada semua.. takut tak berkesempatan nak minta ampun dah bersalin pula jijah :)
moga korang doakan jijah di permudahkan bersalin yer..
^___^

hug ketat ketat -_-"



You May Also Like

12 insan comel komen

  1. Jauh nao kad raya diterbangkan....hehehe
    Belum ada satu pun....sob sob...:(

    ReplyDelete
  2. Dah lama tak dpt kad raya..skrg ramai yg nak senang,ucap slmt hari raya kat fb pastu tag ramai2 je kan?? hehehe

    ReplyDelete
  3. salam ramadhan # 21 jijah..
    m3h pun ade dpt kad raya dr eca

    ReplyDelete
  4. Wah bestnya dapat kad raya!!!!

    ReplyDelete
  5. untung2 dpt yg dari jauh2

    ReplyDelete
  6. lega bila satu lg dah sampai. hehe. same2 kak jijah.. =)

    ReplyDelete
  7. bestnye dpt kad raya.. gantung cantik2 ye.. :)

    ReplyDelete
  8. wah,dapat kad raya..hehe..comel je kad raya tu..

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah,da selamat sampai eh.. :)

    ReplyDelete
  10. tq semua! tq eca tq aisya!

    ReplyDelete
  11. hehe solehah plak dapat kad raya yg tahun lps punya.

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!