Friday, July 12, 2013

Mitsubishi Mirage (June) dan KL Sogo Raya 2013


Syukur... Dengan murah hatinya encik nuffnang berikan jijah iklan baru.. Alhamdulilah :)




Walaupun CPUV 7 2013 Mitsubishi Mirage tu agak pelik sebab tu iklan bulan jun. tapi nak menyelit gak untuk bulan julai ni. earning pon tak sampai 50sen sebenarnya.. masalah teknikal kot agaknya. hehee

Tapi paling baru iklan KL Sogo Raya 2013 CPUV 8 2013 baru semalam muncul dalam blog jijah.. Alhamdulilah..

Ada 5 CPUV tengah running.. harapan jijah moga iklan ni bertapak lebih lama dalam blog ini. almaklumlah nak simpan duit untuk anakanda yang bakal lahir nanti.. mudah-mudahan murah rezeki anakanda jijah :)

Terima kasih nuffnang! Terima kasih Mitsubishi dan KL Sogo Raya ^__^



p/s: semalam anmum club telefon lagi.. kali ni katanya nak bagi free sample untuk anmum lacta pula.. Alhamdulilah :)





12 comments:

  1. done click your sunsilk ... :)

    ReplyDelete
  2. rezeki ramadhan aka,,hehe (^_^)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah Rezeki Ramadan..

    Sy Pun Baru Ja Duit Naik :)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah murah rezeki jijah

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah.. tahniah.. hehe.. mudahan lama2 lah iklan tu menari2 kat blog kan kak jijah.. hehe

    ReplyDelete
  6. tahniah jijah....jom kumpul byk2x jom :)

    ReplyDelete
  7. Assalammualikum...cik azizah,

    wahh..alhamdulilah murah rezeki..nak raya nie kan..

    mselim3

    ReplyDelete
  8. Assalammualikum...cik azizah,

    wahh..alhamdulilah murah rezeki..nak raya nie kan..

    mselim3

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!