Wednesday, July 17, 2013

Pure Marine Collagen Green Gred AAAA dan Purple Gred AAA

*sticky post*


Fenomena PMC makin meluas sekarang ni kan.. Di sebabkan jijah nak balik semenanjung.. Ramai yang kirim Pure Marine Collagen ni.. Dan jijah tak terkecuali mencubanya... :)

Banyak kelebihan PMC ni antaranya:

1. Laraskan BERAT BADAN dan HORMON
2. Anti-bakteria, Pemecatan TOKSIN.
3. Menghilangkan SEMBELIT, 
4. Mengurangkan tekanan darah tinggi dan hypotension
5.MENCANTIKKAN KULIT, MELICIN dan MENEGANGKAN kulit serta memejalkan PAYUDARA, OTOT dan PINGGUNG (anti penuaan)
6. Memulihara sel-sel kulit mati (jerawat), perbaiki masalah kejatuhan penjagaan KULIT dan RAMBUT, kurangkan KEDUTAN, TEMPAT HITAM, SELULIT DAN JERAWAT
7. Memulihara sel-sel kulit mati (JERAWAT)
8. Membantu meningkatkan METABOLISME dan meningkatkan sistem immune
9. Meningkatkan fungsi stomatch. Menguat dn menyihatkn kuku
10. Membantu Menghapuskan nefritis, Artritis, basal.
11. Menguatkan saluran darah, mengurangkan penyakit sendi, kecacatan Kolagen dan Purpura haemorrhagica.
12. Meningkatkan dan melancarkan PEREDARAN DARAH, Dingin dan mencegah sakit bahu
13. Berkesan bagi orang-orang yang telah sarcoma atau TUMOR
14. SLIM UP abdomen dan PUNGGUNG anda, melembutkan kulit dan mengurangkan sakit pinggang.
15. Mencegah ANEMIA. Mengurangi selulit dan memberi tenaga
16. Mengisi rawan antara sendi, menguatkan tulang, sinews dan ligamen serta sakit belakang 
17. Menormalkan fungsi kelenjar tiroid
18. Merawat penyakit gout, gastrik dan mencegah kanser/tumor
19. Menurunkan tahap kolestrol dalam tubuh
20. Mengecutkan jerawat dan menghapuskan parut
21. Merangsang sel2 baru kulit dan menyembuhkan luka
21. Menstabil kandungan gula dlm darah (kencing manis)
21. Membersih kulit dari radikal bebas
22. Memberi rasa kekenyangan (diet) dan memelihara usus kecil (sembelit/buasir)
23. Membantu masaalah keputihan dan menormalkan kelenjar tiroid
24. Melembutkan tumit kaki yang merekah
25. Menguatkan tulang sendi, menjauhi artritis dan osteoporosis

Now Ready Stok!! 
Pure Marine Collagen Green Gred AAAA


Pure Marine Collagen Purple Gred AAA




Kepada yang berminat nak beli PMC.. cepat..cepat...sapa cepat dia dapat.. ada yang dah booked!
memang murah habisssss dah ni...
harga seperti kat bawah..





Purple:
100gm= RM8
1kg= RM 40

Green:
100gm= RM10
1kg= RM50


Bagi yang berniaga PMC pon boleh beli borong dengan jijah..
Boleh terus pm jijah di facebook cik azizah
no fon: 0132566607 (syafiq)
atau 



23 comments:

  1. sebelum tau peknen ari tu memang makan benda ni tapi bila dah tau peknen stop jap... jap la kut... hehehe... trus stop smpi skang... tggu pas pantang la sambung makan.. :)

    ReplyDelete
  2. sekarang ni mmg collagen di mana2. hehe

    ReplyDelete
  3. ni mesti jijah memborong scara pukal ni nnt..hihihi ^^ jom berbisnes! ^^

    ReplyDelete
  4. hye jijah jadi taokey pm c pulak ye.
    semoga murah rezeki

    dah sampai semennjung kan :)

    ReplyDelete
  5. @QasehnyaRania baru sampai semenanjung semalam.. hee

    ReplyDelete
  6. amboi jijah!
    buat bisnes lak mak yong kita ni...
    bagus2!!! sambil2 tu leh jaga kesihatan dan kecantikan kan...

    tak pe ek makan time pregnant?

    ReplyDelete
  7. saya tak penah makan lagik...
    membersih kulit & radikal bebas tu yang bagus tukan...

    ReplyDelete
  8. @eMMeboleh kak.. makan time pregnant.. ni nak simpan duit utk aqiqah anak nanti..

    ReplyDelete
  9. Akak makan PMC lepas 9 tahun tup2 termengandung pulak terlebih subur...ngeeee...

    Sekarang sapu2 ja...mandi PMC.

    ReplyDelete
  10. @JunAina wahh akak mandi dengan PMC ke.. hebat!

    ReplyDelete
  11. bagus ye supplement ni. boleh try nanti !

    ReplyDelete
  12. xpenah dgr la pulak psl pmc nie..mungkin lepas2 nih boleh try..hehehe

    ReplyDelete
  13. @.hasina. try sis.. nnt beli gan jijah yer..

    ReplyDelete
  14. wah dah berbusiness, camat maju jaya lah, hehe

    ReplyDelete
  15. jijah duduk jauh, kalau dekat boleh ciksu hantarkan :)

    mmg sedap tepung pelita yyg ciksu juai tu.asli punya :)

    special bulan puasa je pakcik tu buatkan :)

    ReplyDelete
  16. tu dia....menggunakan peluang yg ada...dpt stok sng mesti blh berbisnes... :)

    ReplyDelete
  17. @ayutbaru nak berjinak2 ni ayut..ngee

    ReplyDelete
  18. Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!