Adakah Anda Sudah Bersedia Untuk Kahwin?

9:00:00 PM 14 Comments A+ a-






Adakah Anda Sudah Bersedia Untuk Kahwin?Anda mungkin telah bertemu dengan pasangan yang anda cintai.
Tetapi masih belum punya keyakinan untuk mengakhiri hubungan percintaan itu ke jinjang pelamin.
Banyak yang perlu difikirkan. Anda harus menyediakan diri dengan banyak perkara.
Kerana mengingatkan semua perkara inilah ramai yang masih belum berani berkahwin walaupun telah bertahun-tahun bercinta.

emm -_-



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

14 insan comel komen

Write insan comel komen
miszatie
AUTHOR
7/11/2011 9:05 PM delete

mcm mane kte nak tau kte dh bersedia utk berkahwin??
saya ni b2b yang straight kawen without tunang,,,insyaallah...

Reply
avatar
Chegu Zubir
AUTHOR
7/11/2011 9:09 PM delete

kahwin..mempunyai maksud yang luas..hanya yang benar2 mengerti sahaja akan mampu mendalaminya dengan baik...

jom baca nih...
up trafik dengan mudah
Tambah trafik ke Blog Anda dengan...

Reply
avatar
AYuNG
AUTHOR
7/11/2011 9:13 PM delete

dah besedia...
tp jodoh xmai2 lagi...
camno tuh...hehe:)

Reply
avatar
7/11/2011 9:44 PM delete

insyaALLAH,pasti ada sbb tertntu kan..

Reply
avatar
Mohd Izzar
AUTHOR
7/11/2011 9:50 PM delete

belum lagi..huhuh~!

Reply
avatar
Terbelog
AUTHOR
7/11/2011 9:52 PM delete

InsyaAllh semua ok
Jijah nk kawin la tu :)

Reply
avatar
aziza esa
AUTHOR
7/11/2011 10:02 PM delete

nk kawen tp xde calon lg.. hehee ~

Reply
avatar
alif haris
AUTHOR
7/11/2011 11:50 PM delete

ehem2 .. uhuk2 .. adooi terbatuk2 lak kt sini haha

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
7/12/2011 2:39 AM delete

akak..tak sabar eh?,hehehe

eca pun nak juga.tapi calon takde.tunggu abg navy pun takde guna...dia da ada org lain.so shit a!.hahaha..

nasib ada cinta baru da.mr kens~ pujaan hati :P

Reply
avatar
7/12/2011 8:55 AM delete

jodoh cik jijah akan sampai.jgn risau k =)

Reply
avatar
Chinta Rzyira
AUTHOR
7/12/2011 3:43 PM delete

Hheheheh,..sy plak,..insya-allah hujung tahun nie bertunang dlu,..plan tu nk trus nikah tp mcm terburu2 plak better step by step,..^_^,.
kan jijah,..(hehe ko tu bler lg cik jijah oiitt ak duk menunggu turn ko nie)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
7/12/2011 6:59 PM delete

@miszatie;dah bersedia tuk bkawen apbila semua sumber kewangan,pkerjaan semua dah stabil..alala :p

@chegu zubir; tahu xpe.. :P

@ayung; hehe lom smpai jodoh la pulak..hehe

@nuyui; tu la.pst ade sbb kenapa masih lom kwen lagi.huhu

@mohd izzzr; lom lagi gak! haha

@terbelog;lom g la yunk. sumber kwgan xcukup g. haha

@aziza; hehetak lama g smpai la tu jodohnya.. hehe

@alif haris;eh apesal tu terbatuk2..gatai tekak eh. hahaha

@ecadwinkyasha; wah cepatnya cr penganti..haha

@rara; InsyaAllah Amin. harap2 cmtu sis

@chinta; takpe. takpe.. ko akwen je lah..hehe

Reply
avatar
7/14/2011 7:37 AM delete

ALhamdulillah dni dah bersedia :D

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
8/09/2011 8:28 PM delete

@ardini humaira: Alhamdulilah. suka jijah mendengarnya sis. tahniah!

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!