Adakah Anda Sudah Bersedia Untuk Kahwin?

by - 9:00:00 PM






Adakah Anda Sudah Bersedia Untuk Kahwin?Anda mungkin telah bertemu dengan pasangan yang anda cintai.
Tetapi masih belum punya keyakinan untuk mengakhiri hubungan percintaan itu ke jinjang pelamin.
Banyak yang perlu difikirkan. Anda harus menyediakan diri dengan banyak perkara.
Kerana mengingatkan semua perkara inilah ramai yang masih belum berani berkahwin walaupun telah bertahun-tahun bercinta.

emm -_-



You May Also Like

14 insan comel komen

  1. mcm mane kte nak tau kte dh bersedia utk berkahwin??
    saya ni b2b yang straight kawen without tunang,,,insyaallah...

    ReplyDelete
  2. kahwin..mempunyai maksud yang luas..hanya yang benar2 mengerti sahaja akan mampu mendalaminya dengan baik...

    jom baca nih...
    up trafik dengan mudah
    Tambah trafik ke Blog Anda dengan...

    ReplyDelete
  3. dah besedia...
    tp jodoh xmai2 lagi...
    camno tuh...hehe:)

    ReplyDelete
  4. insyaALLAH,pasti ada sbb tertntu kan..

    ReplyDelete
  5. InsyaAllh semua ok
    Jijah nk kawin la tu :)

    ReplyDelete
  6. nk kawen tp xde calon lg.. hehee ~

    ReplyDelete
  7. ehem2 .. uhuk2 .. adooi terbatuk2 lak kt sini haha

    ReplyDelete
  8. akak..tak sabar eh?,hehehe

    eca pun nak juga.tapi calon takde.tunggu abg navy pun takde guna...dia da ada org lain.so shit a!.hahaha..

    nasib ada cinta baru da.mr kens~ pujaan hati :P

    ReplyDelete
  9. jodoh cik jijah akan sampai.jgn risau k =)

    ReplyDelete
  10. Hheheheh,..sy plak,..insya-allah hujung tahun nie bertunang dlu,..plan tu nk trus nikah tp mcm terburu2 plak better step by step,..^_^,.
    kan jijah,..(hehe ko tu bler lg cik jijah oiitt ak duk menunggu turn ko nie)

    ReplyDelete
  11. @miszatie;dah bersedia tuk bkawen apbila semua sumber kewangan,pkerjaan semua dah stabil..alala :p

    @chegu zubir; tahu xpe.. :P

    @ayung; hehe lom smpai jodoh la pulak..hehe

    @nuyui; tu la.pst ade sbb kenapa masih lom kwen lagi.huhu

    @mohd izzzr; lom lagi gak! haha

    @terbelog;lom g la yunk. sumber kwgan xcukup g. haha

    @aziza; hehetak lama g smpai la tu jodohnya.. hehe

    @alif haris;eh apesal tu terbatuk2..gatai tekak eh. hahaha

    @ecadwinkyasha; wah cepatnya cr penganti..haha

    @rara; InsyaAllah Amin. harap2 cmtu sis

    @chinta; takpe. takpe.. ko akwen je lah..hehe

    ReplyDelete
  12. ALhamdulillah dni dah bersedia :D

    ReplyDelete
  13. @ardini humaira: Alhamdulilah. suka jijah mendengarnya sis. tahniah!

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!