Monday, July 25, 2011

RM7.2 juta Baju Persalinan Perkahwinan Memey!!





Memey Suhaiza akan memakai gaun bertatah mutiara lengkap dengan set barang kemas dan kasut yang bernilai RM7.2juta pada majlis persandingannya dengan Norman Hakim di Crowne Plaza Mutiara 28 September nanti.


Memey 23 tahun akan memakai dua persalinan iaitu setiap satu bernilai RM500,000 tajaan Rafflesia untuk majlis persandingan dan acara memotong kek.


Memey juga mengenakan dua set barang kemas bernilai RM2.8juta setiap satu merangkumi anting-anting,gelang tangan,cincin dan tiara.


Memey beruntung kerana dapat mengenakan dua pasang kasut rekaan khass Prof Datuk Jimmy Choo bertatah mutiara yang di anggarkan bernilai RM300,000 sepasang.


Mereka bakal bernikah pada 24 september ini di Felda Tenggaroh Selatan 1 Kota Tinggi Johor.




No komen lah Persandingan mereka sebagai Wedding of the year. dah rezeki dia. huhu


p/s kawen sponsor. jijah pon nak! lalala. 
buat kak abby abadi semoga tabah menghadapi dugaan hidup. InsyaAllah ada cahaya kebahagiaan buatnya nanti..Amin





sumber: utusan malaysia

18 comments:

  1. mak aih..mahal 2..hehe.. tape..kak, nati kawen mintak sponsor rmi2.hehe :)

    ReplyDelete
  2. wah!!!mahal gler...

    xtercapai akalku :)

    ReplyDelete
  3. ni mesti jijh nengok kt tv9 tu eh? Aloh..tak tau nk sbt pa jijh..kawinnya buln 9, ujung bln 9.. tapi dah gembar gembur..bermegah pun ada..

    ReplyDelete
  4. ish, membazir je..
    sedekat duit tu kat orang susah pun bagus..

    ReplyDelete
  5. hamboiii melampau betul dowh!
    tak suka memey, boleh tak? haha

    ReplyDelete
  6. @siti hasanah; boleh2...ala sponsor je pon..kahkahkah

    @nonie; tahu xpe...nafkah pon tak abis bayar..emm

    @tyntha lana; mmg bermegah pon kan..emm blagak!

    @wanie; tu la pasal.. xbaik nak megah2 ni..

    @yanyan; tak suka jugak!! boleh2..hehe

    ReplyDelete
  7. kesian kat kak abby..dorang ni dah la kene tangkap basah,lepas tu kahwin megah2 pulak..ops,terlebih sudah..kekeke..

    ReplyDelete
  8. @pamie; tah...hehe ngade2 lebih..grrr!!

    ReplyDelete
  9. ade masu kdalam paper diorang guna rm12 juta utk kawin je..giler ah...

    ReplyDelete
  10. @zoul; gila lah...hish...nak blagak betol!!

    @caliph; tak suka jugak!! kesian abby abadi!

    ReplyDelete
  11. artis artis. entah la. hehe :D

    ReplyDelete
  12. Perkahwinan yang dibuat gilang gemilang bukan penjamin bahawa pasangan itu akan kekal bersama selamanya...Ini bukan nak kata pada siapa-siapa.. Cuma untuk kita renungi bersama saja.

    ReplyDelete
  13. stakat sponsor boleh la..kalo norman tak termmpu agaknya..dasat giler memey!

    ReplyDelete
  14. ee tak suka tak suka..gila banyak la duit membazir hanya untuk majlis kawen dorang..

    ReplyDelete
  15. bestnya bila ramai org nk sponsor..

    ReplyDelete
  16. memey x sedar diri,mengatal ngan laki org.dlu nafikan,kata x da apa2 ngan norman..buat malu la.

    ReplyDelete
  17. @sarah mohamad; emm doakan saja..hehe


    @wuming; yup...selamat beramal


    @shidaR; ala...nak publisiti murahan je tu


    @liyana shamsudin;tah..org tu nak pulak sponsor...buat rugi jer..


    @khairul;haha betul tu..last2 dia lah punca perceraian norman n abby..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!