Dr Sheikh Muszaphar dan Dr Halina Dapat Baby Girl

by - 12:00:00 AM









Tahniah kepada Datuk Dr Sheikh Muszaphar dan Dr Halina kerana mendapat baby girl yang sihat.






Datuk Dr Sheikh Muszaphar dalam FB nya buat pengumuman

We became proud parents today to a healthy baby girl weighing 3.6kg.Thank You Everyone for your prayers and wishes.."





Tahniah dapat baby girl yang seberat 3.6kg pada 21 julai.

Baby astronaut!
 Sophea Isabella


trimming her nails


comey sangat beb!

Semoga kehadiran anak sulung mereka ni akan menceriakan lagi hidup mereka berdua. 
anak pasangan doktor mesti comey dan sihat kan..
Tahniah!


You May Also Like

15 insan comel komen

  1. mesti cantekkk dan genius anak dorang tu nanti...Papa die hensemm plus mama die comell..so sweet!

    ReplyDelete
  2. owh, dah 2 hari dah ek.. baru taw harini jea.. haha. tahniah angkasawan negara..

    ReplyDelete
  3. depa tak reveal lagi ke gambar baby tu?...

    ReplyDelete
  4. @eza boom boom; so sweet kan..mmg genius lah. makayah doctor...


    @roti telur; tahniah kepada pasangan ni..


    @khairil; lom g..biar lah rahsia kot..ngee~~


    @pinqy taraturuu; Alhamdulilah tahniah!

    ReplyDelete
  5. hepy je muke dorg kan.Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  6. alhmdllah dah selamat beranak bini die ^^ hehe

    ReplyDelete
  7. @rara pinkmafia; suka dapat baby..ngee~~


    @alif haris; selamat dah..baby girl yg comey!

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah . baby selamat dilahirkan :D

    ReplyDelete
  9. comelnye.. kecik2 dah pandai kenyit mata..

    ReplyDelete
  10. comeynye.. kecik2 dah pandai kenyit mata.. bijak2..

    ReplyDelete
  11. @lily pelangi; dah selamat..Alhamdulilah..

    @tartnenas; tahu xpe..mcm baby beberapa bulan..hehe bijak mcm makayah nya lah...

    ReplyDelete
  12. yay! gumbira hehe^^ bila nk ada baby sendiri ni..lalalalla~

    ReplyDelete
  13. comel btl ank mreka...no wonder lah..[arents lawa2 kn :}

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!