Tomok Teruja Akan Bergelar Suami

12:02:00 PM 27 Comments A+ a-



comelnya tomok gan tunangnya!


Ramai yang tidak sabar menyaksikan detik-detik tangan Tomok ‘digoyang’ tok kadi nanti. Pada harini 1/7/2011 jam 8 malam nanti Shah Indrawan Ismail atau Tomok, 27, akan diijab kabul dengan Siti Rahayu Abas, 31 Pramugari MAS

Majlis akan dimulakan dengan khatam Al-Quran di rumah Rahayu di Taman Keramat dan sebelah malamnya, berlangsung acara akad nikah jam 8 malam di Dewan Serbaguna, Taman Sri Keramat.

Keesokannya pada Sabtu, majlis kenduri dan persandingan sebelah perempuan akan diadakan di tempat sama dari jam 12 tengah hari hingga 4 petang.

Pada 6 Julai, majlis kenduri khusus untuk pihak media akan diadakan di Restoran Saloma, Jalan Ampang dan majlis kenduri bagi pihak keluarga Tomok akan berlangsung pada 9 Julai di Desa Damai.

Tomok ketika ditemui di majlis sidang media pelancaran drama Diari Kampus Biru, baru-baru ini mengambil peluang itu menghulurkan kad jemputan kahwinnya yang direka cantik dalam bentuk kotak baldu berwarna ungu.


kad kawen tajaan kadlestari.com


Uniknya, bahagian dalam kotak kad kahwin tajaan kadlestari.com ini dihiasi dengan lirik lagu Bagaikan Bidadari serta dihasilkan dengan tiga warna berbeza iaitu dihiasi riben ungu untuk majlis sebelah Rahayu, riben merah untuk majlis bersama media dan riben merah hati untuk majlis sebelah keluarga Tomok.

Kata Tomok, segalanya berada di landasan yang betul dan persiapan banyak dibantu keluarga dan rakan-rakan. Tomok terharu kerana ramai yang mahu menolong menjayakan perkahwinannya.

Dia juga yakin dengan keputusannya melangkah alam perkahwinan dan hidup bersama Rahayu yang juga pramugari Penerbangan Malaysia (MAS) kerana sudah saling mengenali sejak lapan tahun lalu.

Justeru, mereka merasakan inilah masa yang sesuai untuk bergelar suami isteri dan menghadapi segala cabaran berdua.



preview baju kawen dari Hatta Dolmat




jom layan video tomok dan tunangnya. comel gitu!
saat perjumpaan mereka kot 8tahun lalu. ehhee



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

27 insan comel komen

Write insan comel komen
saiazuan
AUTHOR
7/01/2011 1:08 AM delete

pada gadis2 luar sana... tomok nk kawin dah..hahaha sok korang jgn riot lak..huhu

sape suka race??? http://eleventx.blogspot.com/2011/06/lets-race.html

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
7/01/2011 1:11 AM delete

@saiazuan;
haha ade ke yang nagis tak berlagu..hahaa

Reply
avatar
el-janna
AUTHOR
7/01/2011 1:11 AM delete

sweetnye~~ umur 31? nmpk cm 21 je^^

Reply
avatar
alif haris
AUTHOR
7/01/2011 1:11 AM delete

wah dah 8 tahun kenal eh ..lama tuu hehe

semoga berbahgia selamanya :D

Reply
avatar
Terbelog
AUTHOR
7/01/2011 1:15 AM delete

oh..
minat tomok ye he3

Reply
avatar
qeen.3c
AUTHOR
7/01/2011 1:17 AM delete

wahhh! taktau pun dia nak kawen! uyoooh. baguihhh naaa :D

Reply
avatar
HaFizaH aYu
AUTHOR
7/01/2011 1:28 AM delete

tung dia mirip acha septriasa la..mybe mta fiza jer kot

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
7/01/2011 1:31 AM delete

@eljanna;
tu la pasal. nmpk muda je kan. padahal lagi berusia dari tomok.hehe


@alif haris;
hehe semoga berbahagia buat tomok!


@terbelog;
suara tak bpe. tapi dia kiut mcm budak2 sekolah. hahaha


@queen.3c;
bagus lah kan. rasa mcm tiba2 je. sbb tak pernah dgr gosip dia. hehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
7/01/2011 1:50 AM delete

@hafizah ayu;
hehe yeker. tak perasan pulak.tapi ade lesung pipit. comelnya. hehe

Reply
avatar
zuneta
AUTHOR
7/01/2011 1:54 AM delete

sweet giler video tu kan?? kisah diorang ke??

Reply
avatar
cunndaa
AUTHOR
7/01/2011 2:48 AM delete

tahniah jijah....opppssss...
salah org...

tahniah tomok..comel, cute, cun betul ayu tu...

Reply
avatar
7/01/2011 6:15 AM delete

best layan video diorg ^^

Reply
avatar
7/01/2011 7:11 AM delete

comey bakal bini dia :D

Reply
avatar
Siti Safiyyah
AUTHOR
7/01/2011 8:06 AM delete

perghhh 8 tahun tu.. lama betol.. semoga berkekalan.. amin. ^__^

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
7/01/2011 8:59 AM delete

@zuneta;
mmg sweet video tu..haah kisah mereka...


@cundaa;
comey mcm jijah tak? hahaha


@caliph;
best kan kan. CST buat jugak tu..hehe


@ardini;
mmg comel. ada lesung pipit. pramugari pon.


@siti safiyyah;
Amin. semoga Tomok Berkekalan bersama..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
7/01/2011 9:07 AM delete

@annika;
harap2 tak lah...insyaAllah.

Reply
avatar
Pojiekyra
AUTHOR
7/01/2011 9:30 AM delete

e'eh tomok nk kwen da yer :D

Reply
avatar
Khairil
AUTHOR
7/01/2011 9:38 AM delete

kepada peminta tomok diluar sana , tomok dah tak available dah...

tapi saya masih available lagi!!! kihkihkih....

Reply
avatar
WuMing
AUTHOR
7/01/2011 9:42 AM delete

Banyak artis kahwin dengan Peramugari ni... Cari laa Nurse... boleh bagi ubat free...

Reply
avatar
aDieyZa
AUTHOR
7/01/2011 10:13 AM delete

x sabar nk tgk gmbr baju pengantin perempuan.. mesti cantik kan..

Reply
avatar
Adam Idris
AUTHOR
7/01/2011 10:38 AM delete

so Maybank BB tempat pertemuan,
iconic gile tempat tu
antara tempat plg famous kat KL..
hehe

VISIT MY BLOG! :)

Reply
avatar
CIK FERRA AWW
AUTHOR
7/01/2011 5:58 PM delete

WAH SYOK NYEE Y DAPAT JEMPUTAN G SANA KER?

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
7/01/2011 6:49 PM delete

kahwin dah tomok.. smoga berbahagialah... :-)

doakan jijah lah pulak naik pelamin lps ni.. hihii.. jijah suka baby ke?

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
7/01/2011 7:06 PM delete

@cik ferra;
hish tak la..tu amik kat google lah..huhuhu


@intan;
Amin.harap2 dpt naik pelamin.. suka baby..tapi baby yg comel2 lah..hehe

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!