Sunday, July 24, 2011

CIKGU WAN BLOGGER GILA | SEGMEN SEO






JIJAH JOIN SEGMEN CUBA-CUBA SEO ANJURAN WANCIKGUMUZIK DAN DAPAT HADIAH HEADER VERSI RAMADAN DARI CIKGU MUZIK YANG GILA TUUHH..!! KLIK SINI KALAU NAK JOIN.



cikgu wan blogger gila sebab buat SEGMEN SEO YANG GILA!! ape cikgu wan blogger gila ni ingat segmen ni ramai ke nak join cikgu wan yang gila ni. hish hish kesian cikgu wan blogger gila duk promote segmen seo yang gila ni sebab nak semua orang jadi gila.


heran betol la kenapa orang suka pergi kat blog cikgu wan blogger gila ni. tah ape-ape je. lagi satu cikgu wan blogger gila suka buat entry panas-panas buat orang lain jadi sentap!! peh. percayalah cikgu wan blogger gila memang kuat penangannya sampai namanya sentiasa di sebut-sebut.


satu je tak berkenan dengan cikgu wan blogger gila sebab dia memang gatal . abis semua awek-awek di ngorat oleh cikgu wan blogger gila. mahu tak gila orang yang kena ngorat dengan cikgu wan blogger gila. tak paham betol lah. malu-malu sipu mereka semua tu. lagi hot apabila cikgu wan blogger gila ni pernah di labelkan sebagai cikgu wan muzik gay!!


tapi dalam banyak-banyak cikgu wan blogger gila pon. banyak entry yang dihasilkan sangat berguna dalam dunia blogger yang gila ni. tu pasal cikgu wan blogger gila ni buat segmen seo yang gila. kita baru nak belajar bermain dengan seo atas tunjuk ajar cikgu wan blogger gila ni. kalau tak sumpah memang tak tahu ape itu seo yang gila.


dah dah penat nak jadi orang gila bila join segmen seo cikgu wan blogger gila ni. kalau korang nak join sama gila korang pergi je kat semua link yang ada tu. memang saja nak bold cikgu wan blogger gila! memang gila kerana segmen seo yang gila!


kalau berada di tangga teratas google search memang leh jadi gila lah sebab segmen cikgu wan blogger gila ni. saja je nak join sebab nak belajar main seo yang gila ni. ok2. bye.bye cikgu wan blogger gila! teruskan segmen seo gila ni k. miahahhaaa


maaf yer cikgu wan. jijah terpaksa buat entry gila macam ni sebab nak dapat header free..hahahaa

14 comments:

  1. terbaik ah main seo camni. hehe

    ReplyDelete
  2. ngeh ngeh ngeh.... tahniah kerana mencuba.. sama2 kita belajar dan mengkaji okeyh..

    huhu.. thanks sbb join segmen cikgu yerr.. :P

    ReplyDelete
  3. hye , singgah jap .
    tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
    tq :)

    ReplyDelete
  4. hahaha orag yg mmbacanya pn naik gilo hahaha :D
    rajin ye kak join segmen hehe ^^

    ReplyDelete
  5. uih..ni betul2 gila seo ni..kihkihkih :)

    ReplyDelete
  6. @siti safiyyah; hehe baru nak mencuba...

    @wan cikgumuzik; okeyh cikgu!! mekasih sebab perkenalkan jijah gan tips seo..

    @abazilah;ok :)

    @alif haris; sje2..nak tahu ape tu seo..ngeee~~

    @nuramallina; haha cikgu wan yg suh letak..hehe

    @mrs yie; hahhaha baru nak beljar la kak...kihkihkih

    ReplyDelete
  7. byknye perkataan gila..betul ker die gila?haha

    ReplyDelete
  8. tak baik kutuk orang.. dosa tau kahkahkah

    ReplyDelete
  9. @imbobo; haha tak la....main2 jer..hehe

    @bro ahmad; kahkahkah cikgu yang suruh buat cmni..hehe

    ReplyDelete
  10. Adui aida yang membacanya pun dah naik gila ha...haha.

    mmg cikgu tu gila dah..gila gatal, gila seo, gila-gila..semuanya gila lah..hik3

    ReplyDelete
  11. @scarlett; dah tutup dah pon.hehe

    @aida; haha tahu xpe...sj suka2..

    ReplyDelete
  12. uishhh...
    macam2 orang ni kan :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!