Sample Kotex Fresh Liner Free l Siapa Nak?? Gugurl Only!

by - 12:00:00 PM


hai gugurl.

khas untuk gugurl saja k. siapa nak sample Kotex Fresh Liner Free??
PERCUMA je ni k!
cuma klik SINI je k.

sekarang Kotex Malaysia tengah buat promotion.
so ape lagi kita balon la produk mereka. hahaha


bagaimana nak dapat?

1/ kalian buka website KOTEX untuk ke promotion tu.

login ye...



2/ bila login akan keluar ni. so kalian klik kat Not A Member Yet. 




3/ isi form register ni k. dan klik I'm done!





4/ dah selesai daftar? klik PRODUK then Cari GET A SAMPLE NOW!





5/ so mane yg keluar tu. tu yang sample kalian dapat. tick kat kotak tu. sekarang promotion Kotex@Fresh Plus Liners Sample Pack. dan klik seterusnya





6/ Saya Nak Sample. isi details form tu yer. kat alamat kalian sebab mereka nak hantar sample..klik seterusnya.






7/Akhirnya akan keluar begini Terima Kasih. maknanya permintaan kalian tengah di proses. so akan sampai ke rumah kalian dalam masa 3 minggu.





so ape lagi. benda free kan. mintak lah. hahaa
cume klik SINI ke website kotex




You May Also Like

11 insan comel komen

  1. cik jijah, just want to let u know... =)
    punca barah

    ReplyDelete
  2. @mumui: bagus info tu dear. mmg pad sekarang mcm2 jenis. kita pon tak tahu tahap keselamatannya buat kita. lebih baik mencegah dr merawat :)

    ReplyDelete
  3. err..err...saya tersilap masuk entry...hehehe..

    ReplyDelete
  4. ya... cik jijah leh copy entry tu.... jgn lupa pakai sanitary pad ya... sebab tu 100% kapas... skrg ni mui pun pakai yg sanitary pad..

    ReplyDelete
  5. @khairil; hahaha.. jenguk2 je takpe. lala

    @mumui; ok2. t jijah cuba yg itu pulak..

    ReplyDelete
  6. tq cik jijah..puas cari tuto ni..lps ni boleh log in..yahoo..dpt sample free...tq so much..

    ReplyDelete
  7. @adam; hui adam! main2 eh..ni gugurl je lah..huhu

    ReplyDelete
  8. eh2..sama tersalah masuk entri
    mcm abg khairil he3

    ReplyDelete
  9. @terbelog; hish2 mmg sengaja masuk ni. bahaha~~


    @intanberlian; hihihi mintak la sample tu kak..lalaa

    ReplyDelete
  10. adoinyaa. tersilap gadgetnya!!

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!