Giveaway Tiny Pillow

by - 2:29:00 AM




yehaa!!

jijah nak join GA akak kesayangan jijah ni.

kenapa jijah suka dengan tiny pillow felt craft ini sebab,

pillow kak dni semua hebat-hebat. awesome,hebat,simple dan sesuai sangat untuk di beri kepada insan tersayang sebagai hadiah. memang jijah tertarik sangat bila kak dni publish picta kat FB.
sebab jijah memang berniat nak beli untuk letak kat My Persona, mesti cantik kan bila kak dni buatkan jijah pillow ni then jijah letak kat cermin seat belakang kereta. dari jauh dah nampak tulisan tu. untung badan ade orang ketuk cermin nak tempah pillow ni. hehe jangan curi dah ler.


InsyaAllah kalau ade rezeki jijah, jijah nak pillow color merah putih.
 design macam ni kak. 
nama tu tulis HAK MILIK CIK AZIZAH
warna tulisan ikut akak yg mane sesuai. hehe


 simple je design jijah mintak kalau menang. hehe
harap-harap ade lah rezekinya. lalalaa


ok siap!
jom join rajin ramai-ramai. jijah jemput semua yang membaca entry ini.

tamat
23 julai 2011@ 11malam



You May Also Like

2 insan comel komen

  1. salam, dear...


    terima kasih kerana sudi menyertai giveaway tiny pillow ni... terharu ooo... hehe... semoga bertuah tau!

    ReplyDelete
  2. @ardini;

    wasalam sis..hee mekasih sis.. harap2 bertuah!

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!