Friday, July 8, 2011

I Luv Chocolate!



hehe entry suka suki.





jijah baru selesai order coklat minggu lalu. tadi petang coklat tu sampai. Alhamdulilah coklat sampai dengan selamatnya. coklat masih elok. takde rosak ape pon walaupon perjalanan dari Kelantan-PD Negeri Sembilan agak jauh. hehe


jijah saja kasi mak ayah makan coklat sempena hari bapa dan birthday mak pada 2 julai lalu.



cantik kan coklat tu. rasa sayang nak makan. hehe


so siapa nak beli coklat??
meh skodeng kat Atiqah Homemade Chocolate


macam-macam design kalian boleh pilih.
dan harga memang berpatutan.
rasanya sedap wei. tak manis sangat!
memang jijah puas hati!!



kalau kalian rasa nak bagi untuk hantaran ke birthday mahupon anniversary. jangan malu-malu nak order.


so lepas ni boleh la jijah tempah lagi . wee~~ untuk?? ade la.....hahahaha


p/s: nak tempah cupcake tapi jauh. takut cupcake rosak dalam perjalanan. sedih. -_-





13 comments:

  1. sedap coklat mcm ni. tak manis sgt :p

    ReplyDelete
  2. @asiah termizi: mmg tak manis dear...sedap..berbaloi juga beli. hee

    ReplyDelete
  3. @ketam batu;
    bukan nmpk je.. mmg sedap pon. try la beli. hehe

    ReplyDelete
  4. ini promot cokolat ke
    nak smbut besday emak
    ngan hari ayah..
    hahahaha =p=p
    nak jugakk!!

    ReplyDelete
  5. sedapnyer..
    tp kalau mkn byk gemuk plk he3

    ReplyDelete
  6. sy pn suke coklat kak :D..
    blnje sy boleh kak ? haha

    ReplyDelete
  7. wahhhhhhh...sedapnya coklat tu...

    ReplyDelete
  8. sayang nak makan le coklat ni..cantik...

    ReplyDelete
  9. tempahan coklat cik jijah yang seterusnye adalah untuk........Eza boom boom :)..hik3..

    ReplyDelete
  10. wahhh..bru perasan ada entri ni..thanks jijah..nanti tqah letak link entri jijah ni kat blog tqah.. :)

    ReplyDelete
  11. kak jijah order pastu bagi dekat 'aisya. amacam, oke tak? hehe

    ReplyDelete
  12. slm...jom tgk blog sy... http://puterichochomemde.blogspot.com

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!