Brad Pitt beli kereta kebal

4:00:00 PM 9 Comments A+ a-



AKTOR Brad Pitt dan pasangannya Angelina Jolie 


Kerana minat pada kereta kebal yang digunakan dalam filem lakonannya, aktor Brad Pitt sanggup menghabiskan wangnya untuk membeli kenderaan berat tersebut..

Kereta kebal jenis T54 buatan bekas Kesatuan Soviet (USSR) itu digunakan dalam filem terbaharunya, World War Z yang bakal ditayangkan pada Disember tahun depan.

Wang bukanlah masalah besar bagi aktor tersebut, tetapi pembelian kereta kebal itu mendapat bantahan pasangannya, aktres Angelina Jolie.

Namun, Pitt berkata, keenam-enam anak mereka iaitu Pax, Maddox, Shiloh, Zahara, Vivienne and Knox pasti teruja dengan ‘mainan’ baru tersebut.

Kenderaan tentera itu kini dalam proses penghantaran di sini.

Kenderaan seberat 36 tan itu mula digunakan sejak 1947 dan menjadi kereta kebal utama untuk divisyen perisai Tentera Soviet.





terlalu kaya semua benda boleh beli. hahaha





All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

9 insan comel komen

Write insan comel komen
11/14/2011 4:05 PM delete

smpai duit taktau nak buat apa tu..huhu

Reply
avatar
WuMing
AUTHOR
11/14/2011 6:03 PM delete

Dah klik mana semua button LIKE yang ada.....

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
11/14/2011 7:58 PM delete

hihihi..buang duit jew.hihihi

Reply
avatar
Wanie
AUTHOR
11/14/2011 8:51 PM delete

laaa, beli keta kebal nak buat ape..huhuhu..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
11/14/2011 11:17 PM delete

@nuyui a.k.a miss YUI tu la.sebab terlalu banyak sgt duitnya..hee

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
11/14/2011 11:17 PM delete

@WuMing haha bagusnya abg wuming ni. maceh2!

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
11/14/2011 11:18 PM delete

@MaYa MustWany duit die banyak ape de hal. hehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
11/14/2011 11:18 PM delete

@Wanie sebab nak guna untuk lakonannya..hehe

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
11/15/2011 12:40 AM delete

sanggup dibelinya..ye la orang duit banyak

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!