Monday, November 14, 2011

Brad Pitt beli kereta kebal



AKTOR Brad Pitt dan pasangannya Angelina Jolie 


Kerana minat pada kereta kebal yang digunakan dalam filem lakonannya, aktor Brad Pitt sanggup menghabiskan wangnya untuk membeli kenderaan berat tersebut..

Kereta kebal jenis T54 buatan bekas Kesatuan Soviet (USSR) itu digunakan dalam filem terbaharunya, World War Z yang bakal ditayangkan pada Disember tahun depan.

Wang bukanlah masalah besar bagi aktor tersebut, tetapi pembelian kereta kebal itu mendapat bantahan pasangannya, aktres Angelina Jolie.

Namun, Pitt berkata, keenam-enam anak mereka iaitu Pax, Maddox, Shiloh, Zahara, Vivienne and Knox pasti teruja dengan ‘mainan’ baru tersebut.

Kenderaan tentera itu kini dalam proses penghantaran di sini.

Kenderaan seberat 36 tan itu mula digunakan sejak 1947 dan menjadi kereta kebal utama untuk divisyen perisai Tentera Soviet.





terlalu kaya semua benda boleh beli. hahaha





9 comments:

  1. smpai duit taktau nak buat apa tu..huhu

    ReplyDelete
  2. Dah klik mana semua button LIKE yang ada.....

    ReplyDelete
  3. hihihi..buang duit jew.hihihi

    ReplyDelete
  4. laaa, beli keta kebal nak buat ape..huhuhu..

    ReplyDelete
  5. @nuyui a.k.a miss YUI tu la.sebab terlalu banyak sgt duitnya..hee

    ReplyDelete
  6. @WuMing haha bagusnya abg wuming ni. maceh2!

    ReplyDelete
  7. @Wanie sebab nak guna untuk lakonannya..hehe

    ReplyDelete
  8. sanggup dibelinya..ye la orang duit banyak

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!