Wednesday, November 16, 2011

I am B2B!


Photobucket


ehem ehem...

testing testing..


weeeeeeee~~ malu nyah bila letak banner B2B ni.


compom mesti ramai blogger tanya daku macam macam lepas ni. adeh! malu tutup muka dengan bantal cepat! muahaha ^^

tak nak jawab boleh. biarlah rahsia. korang just baca je entry bride to be daku. 
nanti tarikh,masa,tempat daku war-warkan pada korang oke coming soon.

kite deal! jangan tanya macam macam tau. kahkahkahkah :p


daku amik banner b2b dari Blog Rai bitbitterbutter

sangat comel. kemas dan i like la this banner!

thanks cik rai! eh puan rai oke.



kawan-kawan. jijah perlukan LIKE untuk support jijah kahwin.
please like me..
vote me please! tqvm ^^

17 comments:

  1. "kompang dipalu..pengantin malu"
    hihihihi

    ReplyDelete
  2. wah..nak jugak B2B ni..bilekah??Cik Jijah sile inform awal ye..pastikan cardsampai ditangan Fiza..kalau tak,tak sampailah Fiza nanti..sebab takde map..hhehehe..ntah jijah jemput ke tidak..pepandai je kan..sangat teruja kot rakan blogger sorang ni nak kawen..fiza lak excited..lalala..

    ReplyDelete
  3. hehe..mmg comel dan sesuai dgn jiejah ^_^ tawen tawen ^_^

    ReplyDelete
  4. hahahaha <-- saje je nak gelak..wee

    hai b2b :)

    ReplyDelete
  5. wah tahniah cik jijah =) sukenye.

    ReplyDelete
  6. jom join b2b erin .. i jugak b2b .. tapi dh byk entri about wedding

    ReplyDelete
  7. rindu saat jadi B2B dulu.. walaupun pening dgn persiapan, tp tetap best!!! best sgt2!

    ReplyDelete
  8. ok .. kak tak tanya .. tp mesti best kan... haha

    ReplyDelete
  9. cantik blog design awak cik zizah. gudluck with ur preparations kie. :)

    ReplyDelete
  10. bahgianya bca entri nie :)

    ReplyDelete
  11. hahaha biasala bakal pengantin...takde pe nak dimalukan heheh

    ReplyDelete
  12. @Azhafizah[フィザ] ofkos jemput n kad sampai kat fiza ok! special vvip..hahaha teruja?? oh tidak ramai lagi blogger lain nak kwen pon..

    ReplyDelete
  13. wah..tak sabar nunggu harinya..:)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!