Seksinya Zarina Ann Joulie Dalam FHM Indonesia

8:00:00 PM 16 Comments A+ a-


Perghhh seksi giler Zarina Ann Joulie ni. Dulu dah la penuh kontroversi hebat tentang die ni. memang nak publisiti murahan agaknya. hish hish hish Bulan Oktober yang lepas, dia tampil dalam FHM Indonesia. Mungkin cuba mengembangkan sayapnya di Indonesia setelah perkembangan kariernya di Malaysia agak terbantut. Memang mengujakan sungguh gambar-gambar yang dipaparkan.

ingatkan  atris hollywood mane yang berpakaian seksi ni. rupanya artis Malaysia kita ni sendiri. tak laku kat Malaysia berhijrah pulak ke Indonesia.



dia ingat die berpakaian seksi kat Indonesia orang tak tahu ke. hish hish hish




habis la buat malu negara Malaysia je. nanti jadi macam Model Pertama Malaysia bogel macam 36C Christy  tu simbol seks Asia. Nauzubillah~~

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

16 insan comel komen

Write insan comel komen
11/09/2011 2:06 PM delete

artis hollywood ni..giler HOT la minah ni..suke betul cari publisiti dengan gaya seksi tu..

Reply
avatar
onie
AUTHOR
11/09/2011 2:38 PM delete

pokonbonyo tu? retis dari malaysia eh?ish2....tak ngaku aihh, dalam twitter kutuk orang sana sini dia tu,tape la..moga satu hari terbuka pintu hidayah...

Reply
avatar
onie
AUTHOR
11/09/2011 2:38 PM delete

onie dah like pic awak :)

Reply
avatar
11/09/2011 2:40 PM delete

aiyo minah ne xabis2 ngan kontroverseksi... ish...ishhh

Reply
avatar
.ain.
AUTHOR
11/09/2011 3:16 PM delete

huiyoooo... manusia2~

Reply
avatar
diana
AUTHOR
11/09/2011 7:08 PM delete

apa la masalah pompuan ni..
sedih tengok.

Reply
avatar
tiefazatie
AUTHOR
11/09/2011 7:33 PM delete

isk..tekejut tgk..

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
11/09/2011 7:57 PM delete

terkejut..buat malu nama malaysia je

Reply
avatar
11/09/2011 8:06 PM delete

hot babeh..hot...

sampai bukak baju..huhu

Reply
avatar
wanie
AUTHOR
11/09/2011 8:24 PM delete

ish..sexynya..
baru smlm aku mimpi dia..huh
camna la boleh masuk mimpi aku...

Reply
avatar
mysara
AUTHOR
11/09/2011 10:07 PM delete

xhbs2 la dye ni...

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
11/09/2011 10:36 PM delete

hemm..makin teruk la..wat malu Malaysia jew.harap2 dia dapat petunjuk n hidayah.amin.

Reply
avatar
Wanie
AUTHOR
11/09/2011 10:47 PM delete

menjadi2 minah ni..meluat aih wanie tengok..tengok pun x lalu..err

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
11/10/2011 1:29 AM delete

mcm mana kalau parent dia sndri tengok anak dia dedah sana sni mcm tu?? tahan malu muka tebal lah!!

Reply
avatar
4/12/2014 11:05 AM delete

Ayoyo..tertekan i tgk

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!