Saturday, November 19, 2011

Kad Kahwin Classic dan Vintage Zahiril Adzim dan Shera Aiyob




Zahiril Adzim bakal menamatkan zaman bujangnya bersama, Shera Aiyob pada 20 November ini. 




Konsep Classic & Vintage telah dipilih untuk kad kahwin side Zahiril. Idea kad kahwin ini telah dicetuskan setelah pasangan ini selesai melakukan pengambaran pra perkahwinan mereka pada bulan September 2011 yang lalu. Pengambaran telah dilakukan di kawasan-kawasan terpilih sekitar kawasan Shah Alam & Puchong. Hasil daripada foto-foto pra perkahwinan ini, Zahiril mula mendapat idea untuk menerapkan konsep Classic & Vintage dalam kad kahwinnya.

Zahiril memilih kata-kata Celebration of Love sebagai pengganti kata-kata perutusan raja sehari yang sering kali diguna pakai. Celebration of Love ini akan dilangsungkan pada 27 November bersamaan 1 Muharram 1433H. di Kelab Shah Alam Selangor. 



Tahniah di ucapkan! Semoga perkahwinan ni berlangsung dengan jayanya. Semoga di permudahkan segala urusan ^^

26 comments:

  1. kad kawen artis tak sah kalau tak menjeleskan orang..huhu..vintage and classic tu memang unique..

    p/s:kad kawen fiza nanti buat sendiri je..muahahahah

    ReplyDelete
  2. menarik tema wedding diorang, :DD

    ReplyDelete
  3. tahniah pada mereka..moga bahagia..:)

    ReplyDelete
  4. woo..bergaya.cik jijah kita bila lg?ehem2..lama x dtg header pun da tkr. :)

    ReplyDelete
  5. @Azhafizah[フィザ] buat sendiri lagi jimat. hehe fiza kreatif boleh lah buat..hehe

    ReplyDelete
  6. @'Aisya Salim menarik tertarik kau memang dabomb!! muahaha

    ReplyDelete
  7. @::CIK LYNN:: tengok orang la..memang la cantik..die artis. duit banyak. hehe

    ReplyDelete
  8. @Abg Stalker tu la siapa suruh tak datang. hehe InsyaAllah bulan 3 tahun depan yer :)

    ReplyDelete
  9. aik bukan dah kahwin ke dorg ni?same ngan jijah jgk la ye..akad nikah dulu =)

    ReplyDelete
  10. cantek gler kad kawin dorg...exclusive...

    ReplyDelete
  11. memang best lah diorang ni.. sama2 cute! ^^

    ~hope mereka bahagia hingga ke akhir hayat.. =)

    ReplyDelete
  12. wah!!!cantinyer, nk jugak..muahahahha

    ReplyDelete
  13. lelaki tu kawen aku tak kesah..
    yg pempuan tu..nape pilih dy..
    aku setia menanti kot..
    hahahahahaha

    ReplyDelete
  14. cntik sgt kad kawin dorang.. meme cuwet kapel..ske3.. hope dorang happyly ever after

    ReplyDelete
  15. @Wanie wanieee!! shutttt diam2...hahaha

    ReplyDelete
  16. @cik diba nanti cik diba wat gini gak yer :)

    ReplyDelete
  17. @Cik Nurul sama cantik sama padan :) Amin..

    ReplyDelete
  18. @cikpjaz cikpjaz kawen nnti. buatlah gini! yg penting jijah nak 1 keping kad ni..hehehe

    ReplyDelete
  19. @Far8 budak baik amboiiiiiii gatai noh..hehe kita ni tak dipandangnya..hahaha

    ReplyDelete
  20. lawaaa kan kan.
    nanti nak buat mcm ni la.
    cis,kt shah alam.tahu balik esok
    haha

    ReplyDelete
  21. cantik... cik jijah bila lagi?? hehe... jgn lupa jemput warga mahsa kolej...hihihi

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!