Monday, November 7, 2011

Jijah merayu! Tolong LIKE gambar jijah dalam RKM!

sticky post

Assalamualaikum kalian..


Dengan penuh rendah diri. jijah merayu nak mintak tolong kawan-kawan semua untuk bantu jijah dalam Contest LIKE RKM yang di anjurkan oleh RUMAH KEBAYA MALAYSIA. 

jijah masuk contest ni untuk persediaan majlis perkahwinan jijah tahun depan. jika menang jijah akan menerima hadiah bernilai RM3500 dari RKM. tetapi dengan syarat jijah kena ada lebih 500 LIKE dari korang semua. dengan wang ni serba sebanyak boleh membantu meringankan beban majlis perkahwinan jijah nanti. harap-harap impian jijah kawen tahun depan termakbul hendaknya atas sokongan kalian.

apa yang kalian perlu buat...







2. LIKE gambar jijah ni http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150375874806785&set=a.10150355316621785.344873.179036286784&type=1&ref=nf




orang yang nak dirikan masjid harus di support! so need ur help. 
vote me please! tqvm! moga Allah berkati korang jugak :)
jijah berharap sangat kalian dapat membantu jijah untuk LIKE gambar jijah untuk merealisasikan majlis perkahwinan jijah nanti. sokongan daripada kalian semua jijah sangat hargai dan di ucapkan dengan ribuan terima kasih! InsyaAllah jijah akan jemput kalian semua.

terima kasih banyak-banyak. semoga budi baik kalian di redhai Allah ^^

62 comments:

  1. rasanya dah LIKE tadi yunk..toi dak?

    ReplyDelete
  2. like like like

    nanti ye

    ReplyDelete
  3. wow dah nk kawin ye..tahniah dulu hehe :)

    alo sory sis takda fb, sis doakan saja ye :) amin

    ReplyDelete
  4. ok jiejah..karang den like

    ReplyDelete
  5. semestinye sudah 'like'..kalau lah boleh like banayk2..dah boleh mng nih..

    ReplyDelete
  6. fizah dh like dah.. :) gud luck

    ReplyDelete
  7. done like dis pic dear.. good luck..

    ReplyDelete
  8. good luck tau..wanie dah like :)

    ReplyDelete
  9. @nuyui a.k.a miss YUI mula2 tak betol. pastu dah ok dah..hehe

    ReplyDelete
  10. @azam ala kenapa ada nanti..sekarang xboleh? hehe

    ReplyDelete
  11. @sis92 yeker..Amin..doakan menang yer..hehe

    ReplyDelete
  12. @kiz jangan lupa pulak kang..hehe

    ReplyDelete
  13. @Azhafizah[フィザ] tu la pasal..nak suruh fiza LIKE sampai 500 kali je.

    ReplyDelete
  14. @Wanie jijah tau..maceh wanie dear!

    ReplyDelete
  15. done!

    nanti kawen jemput tau hihiii :)

    gud luck!

    ReplyDelete
  16. sudah ku buat..tapi 500 likes itu sasaran amat tinggi huhu..hope u berjaya..

    ReplyDelete
  17. done jihah! memang rmai yg like..hOpe ader harapan k :)

    ReplyDelete
  18. ok jijah..sudah like!all da best!

    ReplyDelete
  19. dah... moga berjaya jijah.. tapi cik semut guna fb nama lain.. hehehe... =)

    ReplyDelete
  20. dah like~
    manisnyer cik jijah ^___^

    ReplyDelete
  21. maceh semua! jasa baik korang semoga Allah membalasnya ^^

    ReplyDelete
  22. dah like..moga dapat apa yang diimpikan

    ReplyDelete
  23. tima kasih semua.semoga impian jijah tercapai!

    ReplyDelete
  24. good luck jijah.. Semoga semuanya dipermudahkan.. Amin

    ReplyDelete
  25. fesbuk kena blok manyakna men like :(

    ReplyDelete
  26. tima kasih semua..jasa baik amatlah di hargai!

    ReplyDelete
  27. done like...dh nak kawin da cik misi kita nie...tahniah2

    ReplyDelete
  28. @3DDiE® baru nak tunang :) maceh eddie!

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!