Doktor gigi dan pekerja pakai seksi untuk tenteramkan pesakit

12:00:00 AM 9 Comments A+ a-






Seorang doktor gigi wanita dan beberapa kakitangannya di MUNICH memakai pakaian seksi dengan tujuan untuk menenteramkan para pesakit yang mengunjungi kliniknya.

Doktor gigi itu, Marie-Catherine Klarkowski berkata, melalui cara itu, para pesakit akan dapat melupakan seketika perasaan akan berasa sakit semasa dirawat.

Sejak dia dan kakitangannya memakai pakaian seksi itu, bilangan pesakit ke kliniknya, Relax & Smile di sini semakin meningkat.

Namun, peningkatan pesakit itu terdiri daripada lelaki.

Menurut doktor gigi tersebut, dia mendapat idea pakaian seksi itu dalam majlis Oktoberfest selepas melihat golongan lelaki merenung wanita yang memakai skirt tradisional yang ketat.


hahahaha salah satu promosi klinik mereka. macam ni pon ada kan. hikhikhik



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

9 insan comel komen

Write insan comel komen
11/25/2011 12:10 AM delete

macam-macam strategi dorang ni..tak baek untuk kesihatan mata..

Reply
avatar
kiz
AUTHOR
11/25/2011 12:28 AM delete

haha..patutlah blog yang ada seksi2 pun meletup trafik..kah kah

Reply
avatar
11/25/2011 12:51 AM delete

mujur la klinik kt Malaysia xde lagi yg pakai seksi meksi...
kalau tak ramai la yg buat2 sakit asyik nk dtg klinik huhuhu

Reply
avatar
11/25/2011 1:12 AM delete

wow..!! kalau kat malaysia jadi mcm nih kan best.. kikikiki... bayangkan cik jijah pakai seksi.. lalalalalaa./.

Reply
avatar
Miss A
AUTHOR
11/25/2011 2:04 AM delete

uishh,mnggunakan wanita.wanita bukan utk pameran,bukan patung tp manusia! :X

Reply
avatar
11/25/2011 12:13 PM delete

mak aih kalo shinchan ni mesti p hari2 dah jumpa nurse tu :D

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
11/25/2011 2:33 PM delete

@wan_cikgumuzik amboi cikgu...giler la kalau jijah buang tabiat pakai seksi..hahhaa

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
11/25/2011 2:34 PM delete

@Ardini Humaira sinchan kan gatal.. hehe

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!