Friday, November 25, 2011

Doktor gigi dan pekerja pakai seksi untuk tenteramkan pesakit






Seorang doktor gigi wanita dan beberapa kakitangannya di MUNICH memakai pakaian seksi dengan tujuan untuk menenteramkan para pesakit yang mengunjungi kliniknya.

Doktor gigi itu, Marie-Catherine Klarkowski berkata, melalui cara itu, para pesakit akan dapat melupakan seketika perasaan akan berasa sakit semasa dirawat.

Sejak dia dan kakitangannya memakai pakaian seksi itu, bilangan pesakit ke kliniknya, Relax & Smile di sini semakin meningkat.

Namun, peningkatan pesakit itu terdiri daripada lelaki.

Menurut doktor gigi tersebut, dia mendapat idea pakaian seksi itu dalam majlis Oktoberfest selepas melihat golongan lelaki merenung wanita yang memakai skirt tradisional yang ketat.


hahahaha salah satu promosi klinik mereka. macam ni pon ada kan. hikhikhik



9 comments:

  1. macam-macam strategi dorang ni..tak baek untuk kesihatan mata..

    ReplyDelete
  2. haha..patutlah blog yang ada seksi2 pun meletup trafik..kah kah

    ReplyDelete
  3. mujur la klinik kt Malaysia xde lagi yg pakai seksi meksi...
    kalau tak ramai la yg buat2 sakit asyik nk dtg klinik huhuhu

    ReplyDelete
  4. wow..!! kalau kat malaysia jadi mcm nih kan best.. kikikiki... bayangkan cik jijah pakai seksi.. lalalalalaa./.

    ReplyDelete
  5. uishh,mnggunakan wanita.wanita bukan utk pameran,bukan patung tp manusia! :X

    ReplyDelete
  6. mak aih kalo shinchan ni mesti p hari2 dah jumpa nurse tu :D

    ReplyDelete
  7. @wan_cikgumuzik amboi cikgu...giler la kalau jijah buang tabiat pakai seksi..hahhaa

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!