Mak nyah tak nak berubah jadi lelaki sejati

12:00:00 PM 8 Comments A+ a-

KAJOL... tidak mahu lagi membuat persembahan di Kelantan.
KAJOL... tidak mahu lagi membuat persembahan di Kelantan.
KOTA BHARU: “Saya lebih rela mati daripada berubah (menjadi lelaki sejati). Saya bukan sengaja mahu menjadi wanita tapi naluri wanita memang wujud dalam diri saya sejak zaman kanak-kanak lagi.
“Saya tidak mampu untuk berubah dan sampai bila-bila saya akan terus begini,” kata penyanyi mak nyah yang ditahan penguat kuasa Jabatan Hal Ehwal Agama Islam Kelantan (JHEAIK) Jajahan Tanah Merah kerana kesalahan berperwatakan seperti wanita dan berpakaian tidak senonoh di khalayak ramai di tapak ekspo di Tanah Merah, Jumaat lalu.
Mak nyah yang juga penyanyi dikir barat tersohor Kelantan itu ditahan pada kira-kira jam 10 malam 15 April lalu dan kisah penahanannya disiarkan Harian Metro, Isnin lalu.

Dia ditahan dalam Ops Insaf oleh sepasukan anggota penguat kuasa JHEAIK Jajahan Tanah Merah, diketuai Rosli Ismail bersama lima Skuad Amru dan tujuh anggota Ikatan Relawan Rakyat Malaysia (Rela) selepas mendapat maklumat daripada orang ramai.

Semalam, akhbar ini melaporkan Persatuan Dikir Barat Negeri Kelantan (Pendikir) mengesahkan mak nyah yang ditahan itu bukan penyanyi dikir barat, sebaliknya terkenal dengan nyanyian lagu berentak Bollywood.

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

8 insan comel komen

Write insan comel komen
MiSzy DiaN
AUTHOR
4/20/2011 12:21 PM delete

sedih dgn lelaki zamn skrg.. nak jadi perempuan :(

Reply
avatar
4/20/2011 1:02 PM delete

dorg ni tak takut mati agaknya kan.

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
4/20/2011 1:14 PM delete

miszy dian
tu la..dah lelaki nak jd pompuan pulak..hish2

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
4/20/2011 1:16 PM delete

rara pinkmafia dah kena tangkap pon tak serik2..MasyaAllah

Reply
avatar
4/20/2011 2:30 PM delete

laki nak jadi pempuan. pempuan nak jadi laki.. tah ape pekdahnya tak paham la kan.. :p

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
4/20/2011 2:56 PM delete

ardinihumaira tah tak paham tol!tak ingat dosa pahal la tu..hhuhu

Reply
avatar
AIMAN
AUTHOR
4/20/2011 4:21 PM delete

insan kurang kasih sayang.. isk2

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
4/20/2011 4:37 PM delete

aiman kurang kasih syg ke..jijah rasa kan masa die kecik2 mak dia nak baby girl thne dpt boy tu yg jd cmni..huhu

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!