Thursday, April 14, 2011

Segmen : Aku di Zaman Sekolah

contest KAMI FOTOGENIK


Maaf Mr Vampire lambat join sebab tunggu gambar sekolah di bawah ni...
silalah baca hingga penghujungnya..

last sekolah tingkatan 5 2005 nama kelas 5A4
akaun dan perdagangan

kenangan manis...oh sudah pasti masa jijah tingkatan 1 cinta mulai berputik dalam kelas..hehe
dari pergadohan hentak-hentak meja..eh silap...tendang-tendang kerusi,kemudian baling kertas kat dia terus melahirkan bibik cinta monyet..ececeh..meh tengok gambar kelas tingkatan 1 jijah ni di mana jijah dan my hubby 1 kelas..heheh malu ooo..selebet giler muka!


kenangan pahit semasa tingkatan 1 jugak kantoi dengan cikgu tulis surat cinta..dan cikgu amik surat cinta tu untuk bagi kat cikgu disiplin..huahua takut wooo then pergi suh ketua kelas curi surat cinta tu kat meja cikgu tadi..ekeke jahat giler!

cikgu paling tak suka..cikgu AAAA dia pemalas cikit..asyik jijah je kena panggil jawab soalan then suh garis-garis nama kedatangan kelas..sebab dia kata tulisan jijah cantik..tulisan dia tak cantik..huhuhu

crush dengan my hubby je la kot...admire giler...kalau dia tak datang kelas mahu tak haru!!
asal dia lalu depan kelas je terus mata ni tak henti-henti pandang dia..ekeke

gambar kenangan masa sekolah nah amik ni! hahaa


maaf..gambar dah lusuh 10 tahun yang lalu tu..


mula couple..ececeh..sweet kan..alalala

dah siap Mr vampire!!

jangan lupa join GA jijah di SINI

6 comments:

  1. hahah sweet,gamba lamba2 sonok-sonok mesti teringin nak balik zaman sekolah balik kan

    ReplyDelete
  2. anaiha yusof yup..nak sgt kembali ke zaman sekolah..nak2 cinta monyet! rindu giler..

    ReplyDelete
  3. Gambar yg penuh nostalgia.. heheh
    cikgu AAAA tu bukan nama sebenar ya?

    ReplyDelete
  4. padlie bukan nama sebenar..lau tak habis kantoi nanti dgn cikgu atau kawan..hehe

    ReplyDelete
  5. amboi jijah.. gatalnya dia. haha..

    ReplyDelete
  6. the lady&Mr Vampire nak buat camner kecik2 dah gatal...skang lagi gatal kot..hahaa

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!