Nurses Day..emmm

9:15:00 AM 7 Comments A+ a-

Assalamualaikum...

selamat pagi semua.. ada lagi yang tak bangun lagi ke..eh rata-rata dah bangun kan. yelah para blogger kita semua dah berkerjaya mustahil la bangun lewat. weee~~

hari ni daku kena bangun awal. macam biasa lah asal panggilan dari hospital je mesti daku malas nak angkat. wee~ shuttt!! diam diam jangan kasi tahu orang lain. kenapa..kenapa hospital telefon? sebabnya mereka mahu  tahu yang daku mahu pergi hari Nurses Day ke tak.. bila nurses day? 12 may lah mak yong. tak lama je lagi.

maka dengan mamainya daku menjawab tak nak pergi.. emm betul ke tindakan daku ni.. T_T bila di pikir-pikir balik rugi pulak tak pergi sebab ni kali pertama daku join selepas dah bekerja ni. tapi bila pergi daku yang paling junior sekali. malu la pulak. emm entah la kan. tak pe..tak pe..daku bagi can kat senior dulu. nanti tahun-tahun depan daku pergi lah. hehe

oh ya. hari ni daku cuti terakhir. jadi aktiviti hari ni pulak nak pergi seremban sebabnya adik daku ada interview di sana. semoga beliau berjaya mendapat pekerjaan tersebut. susah kan sekarang ni. ada diploma belum tentu ada kerja yang menjamin masa depan. untung-untung daku amik nursing ni ha. tup tup keluar je terus jadi misi.. wink..wink..

ok. daku nak pergi sarapan dulu. nanti boleh la bergerak ke seremban. hehehe

sekian ^^

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

7 insan comel komen

Write insan comel komen
4/25/2011 9:16 AM delete

gud luck to adik tu.. =)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
4/25/2011 9:39 AM delete

rara~ maceh2...InsyaAllah..harap2 dia ade rezeki..

Reply
avatar
mykhalis
AUTHOR
4/25/2011 1:20 PM delete

khalis punya ucapan pun sama cam cik rara kat atas,,

Reply
avatar
4/25/2011 2:51 PM delete

semoga ur adik berjaya! besok adik dni lak tebiu ehehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
4/25/2011 4:47 PM delete

@mykhalis & ardini humaira~ mekasih..InsyaAllah dia boleh..

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
7/01/2011 6:53 PM delete

nmpk smart je jijah pakai baju seragam.. cantik!!

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
7/01/2011 7:07 PM delete

@intan;
hehe mekasih kak. uniform putih suci bersih..

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!