Beberapa minit je lagi

8:00:00 PM 3 Comments A+ a-

beberapa minit je lagi 
daku nak menyempurnakan diriku dalam menjalankan tugas,,chett!! skema giler ayat..
malam ni syif malam woooi..malam pertama..ekkk malam pertama syif lah 
adoii...blues lah kalian ni..ekeke :P

3 hari cuti rasa malas pulak nak pergi keje..huhu
tulah lemak dah banyak sangat macam ni la gayanya...hish2

oh ya..kalau boleh join lah group jijah kat facebook k.


Diari Sahabat Blogger
klik link ni laju-laju---->SINI

kalau jijah takde kat sana untuk approve kalian pon
ada lagi 2 admin kat sana boleh sesi suai kenal ya..
kami sangat sporting..jangan risau ya..
nak main ping pong pon boleh
tapi jangan la spam link..tak baik tau!
kesian yang lain..

emm ingat nak bawak lappy n berukband online dalam wad
tapi rasa macam tak best jer..takut pulak..hehehe
almaklumlah junior baru.. ekeke :P

malam ni tak update post atau autopublish
takde idea baru pulak..jadi kalian jangan pulak tak datang blog si comey ni ya..
kesian dia..dah la tuan pergi kejer
kalian pulak tak jenguk..

ok..dah lewat da ni
nak makan siap semua bagai..

ok bubye..

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

3 insan comel komen

Write insan comel komen


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!