Sunday, April 24, 2011

SILENT buat seketika

hai kalian..

wah...lama giler kot tak update entry. kan dalam entry ini daku mengatakan yang daku ada join gathering member-member daku. jadi hari ni daku begitu sebuk dan terpaksa melupakan blog seketika.
wuuuuuuaa...rindu giler kot blog ni!

ni baru ada masa nak update blog sekejap sebelum tidur. ketika ini daku tengah bersuka ria dengan member-member daku kat dalam bilik. hahaha oh ya kerana menyayangi member-member daku, daku pon sanggup menyewa hotel dengan mereka. wah!! sangat seronok i tell u k.

oh nanti daku update entry lain k. sebab gambar dan lappy yang kehabisan bateri. lagipun hotel pon murah maka tiada plug untuk mengecas lappy.huhuhu sedih bukan.

ok sekian bateri nak mati ni. hehehe

tadaaaa ^^

2 comments:

  1. dni lak kebizian kebelakangan ni hehe tak sempat bw cam slalu

    ReplyDelete
  2. @ardini humaira~ haha sama cam jijah kak.. bz je sejak akhir-akhir ni..nak2 pulak line berukband mmg semakin siput merangkak!!huh

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!