Ku rasakan something Eqbal Zack

8:08:00 PM 2 Comments A+ a-

Salam kalian..

bestnya kalau blog kita masuk majalah,surat khabar dan paper lain kan. lepas sorang sorang blogger masuk majalah, turn daku bila pulak yer. hehee bilalah majalah Mingguan Wanita ke nak offer daku jadi penghias muka depan tu. chooooooi!! ade bunyi perasantan di situ. wee~~

dan ini salah 1 blogger yang pernah masuk dalam KOSMO 9 Februari 2011 lalu. 

"Meninggalkan alam pekerjaan sebagai pendidik dan menyambung pengajian peringkat ph.D sepenuh masa,
eksplorasi hidup Safial Eqbal Zakaria penuh warna melalui blognya"

ini petikan dalam surat khabar tersebut.

dan,
kriteria abg eq sangat mengagumkan.
cukup kriteria yang di kehendaki
beliau seorang pensyarah/tutor/pelajar Phd di Universiti Putra Malaysia
dan blogger terkenal.


lebih membahagiakan hati, apabila abg eq sudi singgah meninggalkan jejak dalam blog usang ni dengan menjadi Ahli Kesihatan daku. sungguh daku teruja u!! abg eq kan popular. daku ni blogger picisan je.

TERIMA KASIH ABG EQ!!


kalau kalian tinggalkan jejak kat blog abg eq pasti abg eq akan jejak balik.
dan bukan semua blogger popular akan buat begitu ok!

sekali lagi,
TERIMA KASIH ABG EQ ^_^




p/s: blogger lelaki popular abg ben,abg mat gebu,uncle seekers,sandraazwan dan abg eq dah follow.. bilalah blogger perempuan yang popular pulak macam yuyu,cik epal,hanis zalikha nak follow blog daku yer.. wee~~ masih menunggu..


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

2 insan comel komen

Write insan comel komen
Inche Vampire
AUTHOR
4/27/2011 8:19 PM delete

haha.. eqbalzack dah follow belog inche vampire dah lama.. masa tu follower baru 200 lebih je. hee.. sekarang follower dah 702. heh.. a long time ago :P

hee..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
4/27/2011 8:29 PM delete

@inche vampire~ ala inche ni baru nak berangan popular jap,...hish...hahaha baru nak mngenali abg eq lah. dulu baca je..

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!