Sengal la dashboard ni!

3:42:00 PM 0 Comments A+ a-



aduhai...camner nak baca post update kalian ni..
dashboard daku buat hal lagik!!
kali ni mungkin lagi teruk 
sebab refresh banyak kali pon tetap camtu gak...
tak leh la nak mesra-mesra dengan post update kalian..
ni pon daku menulis macam orang bodo je..
syok sendiri jer..
sebab tak leh nak nampak blog daku terupdate kat dashboard tu..
grrrrrr...geramnya!!
mungkin sebab cuaca mendung jugak kot..
tu pasal line dia agak mendung jugak..cis!!
menyusahkan jer!!
berukband pon satu gak..
takde benda lain nak kacau daku ke...
aiya..!!
menyusahkan..menyusahkan!!

daku rasa daku nak blogwalking jer...
berdasarkan jejak yang ditinggalkan kat shoutbox daku tu..
komen-komen yang daku dapat pon tak dipublishkan lagi...
maaf..maaf...
slow giler wei line berukband ni!!
lagi 1...nampaknya takleh lah nak komen blog kalian yang update tu..
sob..sob...

menyampah!! rasa nak sepak-sepak je berukband ni!
hampagas tol!huh!


p/s : ingat nak tukar stremyx je..tapi kalau ade free notebook lah..tapi masihkan ada lagi??

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!