Menanti Follower ke-1000 dan buat Giveaway!!

8:00:00 PM 4 Comments A+ a-



pe citer jijah ni...hikhik...nampak tak tajuk kat atas tu?? ha....macam best je kan nak buat GA...rasa-rasa ade orang nak join tak?? hahaha suka..suka je kan nak buat GA..muahahaa :P
dulu 1st time jijah buat Contest pada bulan 1 tu tau..hadiahnya RM50,RM30 dan RM10 tu!!!...so ade pengalaman jugak la nak buat GA kali ni....ngeh..ngeh..ngeh...

hari ni jijah rajin nak blogwalking...walapun dashboard buat giler! habis semua blog daku follow..muahahaha..gile tamak ko jijah...hari ni jijah ada masa la wei...tu pasal la boleh bw..lau tak terperam je jijah kat blog ni tau membuat entry terbaru then draft je...untuk di publish kan tak tahu lah bila masa..ngeh..ngeh..ngeh...

so ce citer..ce citer pasal Giveaway nanti...jijah menantikan Follower ke-1000 untuk teratak Cik Azizah ni..entah bila lah nak dapat tu kan...sesiapa yang bertuah sangat-sangat menjadi Follower ke-1000 jijah, secara automatik akan dapat Hadiah Istimewa tu! dan kepada follower 1000 tu silalah printscreen kat kawasan ahli kesihatan jijah tu yer..mane tahu jijah takde masa nombor bertuah kalian naik tu dan linkkan kat komen jijah mane2 pon...selepas itu baru lah jijah akan anjurkan GA blog ini...moga-moga murah rezeki jijah bagi hadiah best-best kat kalian kan...

Ingat yer!! GA ini berlangsung selepas jijah dapat Follower ke-1000!! dan Follower ke-1000 tu juga akan dapat hadiah istimewa sebagai tanda penghargaan...nanti jijah akan update kemudian...sebab nak citer lebih-lebih pon setakat ni baru 992 orang...hehehe

ok harap-harap mendapat sambutan! sebab jijah dah pikirkan hadiah untuk GA tu..hehehee 
dan sekarang jijah nak tulis entry pasal Giveaway ni dan simpan sebagai draft...
nanti dah dapat follower tu jijah terus publish je...muahahaha
selamat...selamat...selamat...semuanya k..
T_________________T


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

4 insan comel komen

Write insan comel komen
4/10/2011 7:02 PM delete

ucap tahniah awal2 . heheh

jgn lupa jemput nanti buat giveaway ^^

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
4/10/2011 7:38 PM delete

una~ orang pertama yang akan jijah jemput mestilah una! hehe

Reply
avatar
noornazuha
AUTHOR
4/10/2011 9:42 PM delete

wah wah..kalo tau tnguu jadi yg ke 1000..heheh...nice blog..salam kenal yerrr

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
4/10/2011 9:50 PM delete

noor nazuha ~ hahaha..ala...kenapa awl sgt...lalala ok..slm kenal jugak yunk :)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!