Friday, April 22, 2011

Jom Blogwalking..

selamat malam kalian...

rasa lama pulak daku tak update entry.. last tadi 3 petang pasal Prudential daku dah selamat jadi ME!! bertuah betol lah..huhu

pastu ingat di hati nak post entry pasal aktiviti daku hari ni tapi tak kesampaian pulak. nak tulis pon tak sempat. hohoho sebabnya daku keluar Pekan dan pergi Pantai Teluk Kemang petang tadi sebab nak beli keychain baru untuk GA daku.

Alhamdulilah daku dapat keychain yang comey-comey dan yang paling comey keychain gitar tu. grrrrrrrr!! geram yang amat. tapi itu special untuk tuan buat blog daku je. sebab masa blog daku under construction dia sudi menawarkan bantuan..terima kasih banyak2.. kini blog daku dah comey sangat-sangat wink2. sila jangan jeles yer.

lama dah terbiar blog ni sejak petang tadi. follower daku makin bertambah tapi tak sempat daku nak follow balik. ni ada peluang malam ni. daku nak jejak kasih balik mereka berpandukan peta pada shoutbox daku. ngeh..ngeh..ngeh...

daku petik kat google

semalam atau kemarin tak silap daku blogwalking menyamar jadi momok!! semua orang takut.. hahahah dah tu jumpa pulak dengan ghost..adoooi!! mane leh tahan momok vs ghost masing-masing tak takut lah...hahahaha then kami pon follow mollow.. sweet kan. akhirnya baru lah gitau nama sebenar..kihkihkih harini daku blogwalking bagi choki-choki. semua orang nak. jadi orang pon ikut blogwalking sama.. hahaha
suka pulak main blogwalking. lagi nampak mesra gitu..

ok lah...
nak berjalan dan memollow semua orang.. kihkihkih malam ni nak menyamar jadi ape yer... emm any idea?? kuikuikui

ada sesiapa nak join GA dapat keychain? sila KELIK sini..

tadaaaaa :)

3 comments:

  1. thanks sbb sudi singgah blog kita...

    ReplyDelete
  2. nurul asha maceh sha..no hal yunk.. slm pkenalan :)

    ReplyDelete
  3. dni semalam tnet meroyan. tergendala bw huhu

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!