Facebook buat hal ke!!

7:16:00 PM 7 Comments A+ a-


kenapa ni wei???!!
daku dari petang tadi nak bukak FACEBOOK tapi tak boleh!! 
asyik 

Oops! Google Chrome could not connect to www.facebook.com




dermm!!! kalian mengalami begini jugak tak?? ke daku sorang je yang kena! daku tahu lah line berukband daku memang tersangat la g*%#$@g!! selalu boleh je bukak kalau line slow yang amat tapi ni langsung tak boleh buka!!

sengal haram jadah tol lah. bikin panas lagi...hish!! sebelum maki hamun makin ganas baik daku out dulu! grrrrrr!! dermm!! menyusahkan! nak update status dan entry blog langsung tak boleh!! nak share entry blog kat FACEBOOK lagi lah macam siolllllllllll!!

grrrrrrrrrr.....dussssssssshh!!

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

7 insan comel komen

Write insan comel komen
haziq mimie
AUTHOR
4/25/2011 7:18 PM delete

betul3x tadii petang pon kita kena !!
tapi sekarang dah okey da :)

Reply
avatar
zureen
AUTHOR
4/25/2011 7:26 PM delete

sama kes macam roomate zureen! hoho.

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
4/25/2011 7:49 PM delete

jijah punya still tak boleh ag...hukhukhuk

Reply
avatar
n.asha
AUTHOR
4/25/2011 7:54 PM delete

kite penah kene gak mcm ni...pastu bukak balik..dah jadi...

Reply
avatar
anaiha yusof
AUTHOR
4/25/2011 8:01 PM delete

ana pun sama petang tadi tak boleh,ym pun same,tapi alhamdulillah skrg dah boleh :)

Reply
avatar
MiSzy DiaN
AUTHOR
4/25/2011 9:11 PM delete

google ni daa minta puji betul laa. huhu geram betul~ :/

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
4/25/2011 10:29 PM delete

jijah masih tak boleh bukak FB lagik!! menci lah..meyusahkan betol.

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!