Kau Sahabat Kaulah Teman

1:45:00 PM 4 Comments A+ a-


Alhamdulilah entry daku  tentang Daku Mengabaikan Mereka ternyata mendapat sokongan yang tak berbelah bahagi dari kalian semua..ramainya stalker yang berjaya Share dan Like entry daku tu...sampai dah 165 orang share..hehee..Terima kasih buat kalian semua ^_^

nampak sangat kan yang daku atau kalian-kalian semua sememangnya mengabaikan kawan-kawan di facebook setelah terlibat dalam bidang blogging...betul tak...jujur sangat-sangat...masa daku untuk blog, tidur daku untuk blog...memikirkan apa entry yang daku ingin sampaikan...facebook?? sekadar untuk letakkan Link Blog yang sudah daku updatekan..MasyaAllah sampai macam tu sekali kan penangan blog kepada diri ini.. dulu tak pernah daku macam ni..tapi sekarang aktiviti terluang je terus untuk blogging..

kesian kan pada kawan-kawan kita yang selain dari blog..sampaikan kita pon tak tahu aktiviti terbaru mereka.. memang mengabaikan mereka...ketagihan blog melanda-landa diri ni...dan setelah mengupdatekan entry tadi tu...Alhamdulilah kami 6 sahabat yang pernah hidup bersama dalam 1 rumah dan 1 bilik bercadang untuk membuat Gathering..sangat seronoknya..bukan mudah untuk pengumpulan 6 sahabat ni..kerana kekangan masa dan kekangan pekerjaan menjadi halangan...harap-harap semuanya berjalan dengan lancar hendaknya..dan harapan paling besar sekali daku dapat cuti..tolong doakan daku yer...


saat-saat kemanisan dahulu...sumpah sangat merindui kenangan yang pernah daku lalui ketika itu..dan harapan ia akan kembali semula. InsyaAllah..

last but no least....hayatilah yer...

Teman,
Biarlah memori terus mekar mewangi,
Biarlah insan lain menjadi saksi,
Kita pernah bersama
melalui semua ini..
Namun,
Masihkah kau ingati diri ini??
Masakan kau lupai
kerana ku yakini
kaulah
SAHABAT SEJATI

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

4 insan comel komen

Write insan comel komen
Aishah Rahman
AUTHOR
4/12/2011 3:19 PM delete

Hey, nice blog.. Keep it up. Fell free to visit moi and leave a comment if you like

www.aishahrahman.blogspot.com

Reply
avatar
4/12/2011 4:34 PM delete

rajinnye update blogg yer syg! :)

Reply
avatar
4/12/2011 4:36 PM delete

rajinnye cik jijah update bloggg~ :) cool entry!

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
4/12/2011 5:02 PM delete

greenleaf redheart hahha..bosan la yunk..ni lah keje nya...hehe

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!