Maxis iPhone dah ME diganti HP BE

2:00:00 PM 1 Comments A+ a-


hai kalian..

pagi tadi tergerak hati nak buka akaun tercinta apa lagi encik nuffnang kita lah...orang kata. kita kena selalu citer pasal nuffnang supaya pihak nuffnang tahu keupayaan blog kita... nanti boleh dia bagi BE banyak-banyak..hehe lagi 1 nuffnang ni manja..nak kena citer pasal dia jer...

tapi alahai sedihnya rasa hati ni apabila Maxis iPhone 4 daku dah metered! sedih ooo..tak sampai pon RM10 dah kena tarik balik...maxis iPhone 4 selalu juga berjoget-joget dalam blog ni tapi sayang lah pengiklanan dia dah expired kan...lagipon blog daku pon trafik tak lah tinggi mane...nak blogwalking kekangan kerjaya pulak jadi penghalang...
dan inilah jadinya blog takde pengunjung..huhu

Tapi dalam kesedihan pon daku masih bersyukur kerana daku dapat BE baru bulan April ni..BE ke-7 dari HP IPG MMOTR  Launch SS.. syukur..syukur! Alhamdulilah...

dah lama pendam dalam hati nak beli printer 3 in 1 tu tapi tak kesampaian lagi..senang nak print,photostat dan scan sekali. untung kalau ada kan..harap-harap masyuk lah BE HP ni boleh lah beli printer 1 macam ni ya..encik nuffnang tolong kasi daku tau...



nak la 1 printer HP ni..dapat beli yang RM250 guna duit nuffnang jadi lah..harap-harap dapat InsyaAllah..


harap-harap PRUDENTIAL jangan lah metered lagi..daku kekurangan idea nak tulis entry ni...kalau dah ME takde lah lagi BE yang masyukk..huhu

eh..eh kalian...daku ada nampak iklan Lancome Paris dan Xpax berjoget-joget dalam blog daku tapi tengok kat BE takde pulak yang baru. itu tandanya BE akan datang ker..ada sesiapa tahu tak??
harap-harap ya lah kot BE akan datang..Amin.. Tabung daku nak kahwin tu....hehee


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

1 insan comel komen:

Write insan comel komen
4/17/2011 8:05 PM delete

pinky blog!! i like and i follous skali..hehehe
dari gegar lagi ben A
jom gegar2 lagi!!

aCap
ke blogku

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!