Tak suka bunyi bising masa tidur gara-gara teman sebelah? Bunyi berdengkur yang bermacam-macam bunyi..bising.. bingit.. menyirap je kan... ...

hai kalian... Jom pergi Pesta Air Malaysia Di Port Dickson mulai esok 29 April-2 Mei!! kalau kalian pergi let me know. mane tahu kita...

siapa tengok Siaran Langsung Perkahwinan Putera William di NTV7 tadi... Perkahwinan ini dikatakan mengulangi saat kemasyhuran perni...

Along Cham PETALING JAYA:  Pelakon komedi Along Cham atau nama sebenarnya Muhammad Nizamudin Ahmad, 28, tidak dapat melupakan peris...

Putera William dan Kate Middleton PETALING JAYA:  Rakyat Malaysia berpeluang menyaksikan perkahwinan pewaris takhta Diraja Britain, ...

PETALING JAYA : Pelakon dan pengacara Sazzy Falak selamat melahirkan bayi kembar perempuan iaitu Iman Lilly dan Tiara Rose di Pusat Pe...

3 perkara sekiranya saya menjadi lanun pastilah 1.KEKAYAAN!! ~ apabila saya menjadi lanun sudah pasti saya dapat menakluki negara-negara...

Teman lelaki lepaskan geram pukul wanita hingga retak tulang tangan kiri  KUALA LUMPUR: Berang dengan teguran teman wanita yang sering mem...

Setiap kali kalian bangun di awal pagi,  ucapkan SYUKUR . Ucap syukur kerana kalian dapat tidur malam tadi. Kalian dapat rehatkan b...

Jika kita mencintai seseorang,  kita akan senantiasa mendoakannya walaupun dia tidak berada disisi kita.  Tuhan memberikan kita dua kaki...

kalian.. dah 2 hari daku jarang nak bercakap banyak. bukan apa daku sekarang mengalami ulser kat lidah pulak. hari tu dalam entry Stom...

Salam kalian.. bestnya kalau blog kita masuk majalah,surat khabar dan paper lain kan. lepas sorang sorang blogger masuk majalah, turn daku...

Masalah keputihan wanita adalah merupakan antara masalah kesihatan yang sering dialami oleh kebanyakan wanita. Keputihan wanita adala...

Disebabkan kawan daku nak kahwin hujung minggu ni. jadi daku nak juga kongsikan petua buatnya setelah pantang larang bakal pengantin ...

hai kalian.. ingat nak publish entry ni malam semalam tapi di sebabkan facebook buat hal dan celcom bermasalah terus terbantut impian ...

ya.. makanan ini sudah di kenal pasti menyebabkan punca kanak-kanak sekolah mengalami obesiti. KUALA LUMPUR: Makanan diproses seper...

selepas daku menonton wayang Big Mommas Movie pada entry ini . kini masa terluang daku apabila semalam gaji ialah menonton wayang lagi! b...