5 blog paling kerap dilawati 2011 oleh Cik Azizah

5:02:00 PM 13 Comments A+ a-


daku membaca entry adik comey SAB lagi gorjes ni dalam entry 5 blog paling di kerapi oleh MG..dan terselit jugak nama daku yang klasik lagi comey ni [sila lempang laju-laju..dushh!] sebagai blog yang beliau suka baca dan komen..Terima Kasih MG.. i like u..ahak..ahak..:P

dan projek ni anjuran NETWORK BLOGGER yang dikendalikan oleh Denaihati.com

meh kita selak kain...opsssssss ^^ silap! hahaha kita terjah 1/1 blog yang daku suka sangat terjah yer..


5 blog paling kerap Cik Azizah lawati 2011

Ardini Humaira

sape tak kenal dengan sis Ardini Humaira ni sila lah lempang diri sendirik..hahaha blogger yang famous amous ni kalian tak kenal..memang la rugi! hehe jijah paling suka baca entry sis dni...setiap masa blognya asyik terupdate je..tak terlarat nak komen satu2..banyak ooo...cayalah sis....:) lagi 1 sis dni pon rajin komen blog jijah..memang sis dni ni langsung tak sombong... i luv u sis!

miss.genit
ni nama pon miss genit...married with mr gg..ngeeee... jijah suka mereka kedua ni sebab loving couple..mula-mula jijah dalam dunia blog orang pertama yang jijah jumpa ialah miss genit..masa tu naif sangat dalam berblog...sab la paling banyak tunjuk ajar..mekasih comey :D lagipon jijah suka tengok pitca-pitca miss genit sume lawa-lawa dan pandai dia berposing ala-ala artis gitu...dan tukang photografer die mesti mr gg...


A Y U N G merapu™

ni ponn rerajin komen jijah dan jijah beliau komen selalu...lau ade ape-ape contest ke tagging sume atas nama dia...hehehe walaupon ade kemerapuan dia tapi ade jugak terselit kebenaran di dalam entry beliau..blog simple..orangnya pon peramah...suka sangat...rasa macam dah kenal lama je...




blog My Other Half yang jijah suka sangat dengar lagunya...best sangat..tuannya Atiqah pon sangat friendly...
gambar masa dia tunang sangat cun..pink gitu!! i like :D iqa pernah masuk majalah YEZZ sebab blognya...tak mustahil lah sebab blog dia pon cantik...sejak-sejak akhir2 ni iqa selalu bz dan tak sempat nak mengudpatekan blognyer..mungkin persiapan dia nak kawin bulan 11 ni kot..InsyaAllah..

cerita dari hati

blog ni rajin komen entry jijah..adik eca pon sangat spoting..dia duk Kota Kinabalu...selalu lah intip rahsia dari dia..sebab nak suh eca jadi SPY jijah kat KK tu..SPY tengok Encik Tentera Laut...ngeh..ngeh..ngeh..

banyak lagi blog daku suka sangat terjah...tapi ni pon berdasarkan komen yang paling banyak dalam blog jijah..ada lagi 10 blog yang selalu juga jijah baca dan komen...
meh layan........

anne
cik belle

p/s : nama-nama blog yang daku suka melawat tu silalah menjoinkan diri dalam PROJEK ni ok..

bubye...

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

13 insan comel komen

Write insan comel komen
4/02/2011 5:15 PM delete

haha..suka baca semua :)

Reply
avatar
Myung Dae
AUTHOR
4/02/2011 5:17 PM delete

WAA!! Masok majalah cik jijah. wekkk -sila muntah- Thanks jijah . Insyaallah akan join (^_^)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
4/02/2011 5:24 PM delete

nazrul~ hahha suka..suka...

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
4/02/2011 5:25 PM delete

@myung~ sila la muntah ya...ngeh,,ngeh..ngeh...

orait myung...mekasih :)

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
4/02/2011 8:10 PM delete

ish ish ish..macam kenal jer la blog yg last tue...jap,nak pengsan,CIK NURSE sila bagi injektion ble?...heehee.takpun tolong lempang budak ne pg PENGAKALAN TLDM sana?.

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
4/02/2011 8:19 PM delete

eca~ ha boleh...nak lempang laju2 kasi pergi terus kat pangkalan TLDM sana....hahaha
jadi SPY...lalala

Reply
avatar
GeminiGurlz
AUTHOR
4/02/2011 10:03 PM delete

ade jugak?? hehehe... thanks...
cik ziezahhhhhhhhhhhhhh.. xde pon offer cosway tu... huhuhu... keciwaaaa!!

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
4/02/2011 10:21 PM delete

mumui~ ade2...hehehe

woo..takde dah ke..alahai..ciannya..takkan da bis kot..offer bulan 3 kot..

Reply
avatar
Cik Belle
AUTHOR
4/03/2011 12:09 AM delete

=) time kasih cik jijah sebab sudi baca blog kite.. =)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
4/03/2011 12:22 AM delete

cik belle~ tak mo cakap gitu..jijah suka sgt masuk blog cik belle sebab sume berkaitan dengan persiapan wedding..t jijah nak kawin boleh ikut tips cik belle :D

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
4/03/2011 12:52 AM delete

eca baru perasan eca salah eja pangkalan..muahaha.MALU la pula..cengini bakal cikgu salah eja.hahaha. :)

akak,,next lempang eca g sana...abang tldm eca tengah pegi belayar.hehehe :)

Reply
avatar
ardinihumaira
AUTHOR
4/03/2011 7:14 AM delete

:') nanges ah gni dni terharunyaaa cik jijah suka baca blog dni.. huu pelok2! mekasih cik jijah ;)

Reply
avatar
AYuNG
AUTHOR
4/03/2011 9:12 AM delete

wow...ada nama ayung kat situ...
thanx jijah..:D
hehe...

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!