BEN ASHAARI kata AKU TAK SUKA , AKU TAK SUKA LAA !

1:25:00 PM 13 Comments A+ a-


Santai Bersama BEN ASHAARI


Sila beritahu kenapa anda tak suka ANONYMOUS ..

cettt! tak suka anon! dah lah berani komen tapi langsung tak menunjukkan details tentang diri si ANON dia..pengecut la tu..hish!

Pengalamanan  anda bersama ANONYMOUS.. Ceritakan ..

ade2....1st time kena! terkezut la...tibe2 je marah-marah maki dalam ruangan komen! memang langsung dia tak puas hati...jijah spam terus tapi dia kata jijah pengecut sebab tak approve komen dia...pengecut ke jijah ni?? huhuhu tapi dia masih berani lagi tu hantar kat kotak komen jijah... terus la jijah tukar setting tak nak bagi si ANON pengecut ni komen..hanya pendaftar je...puas hati!

Nasihat anda pada mereka yang gemar mencaci maki dalam blog ?

tak baik tau maki2! Allah marah kita...ececeh...kalau boleh bagi la komen yang membina...guna lah ayat psikologi..tak reti guna..meh nak ajar! kang jijah buka lagi satu ePSIKOLOGi dalam blog ni baru tahu! hahaha


nak join gak....pergi la kat segmen abg ben ini.....


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

13 insan comel komen

Write insan comel komen
Mommy Fara
AUTHOR
4/01/2011 3:44 PM delete

amboi, ade gak yg suke dengki2 senyap x nak tunjuk identiti mcm tu eh? heheheh!

Reply
avatar
fahmie firas
AUTHOR
4/01/2011 3:48 PM delete

Jumpa awak dari segmen abg BEN ASHAARI
Salam Kenal..
Nice blog sahabat..
best dapat follow ur blog..
keep moving on..
Klu free jemput singgah blog saya
http://fahmiefiras.blogspot.com/

Reply
avatar
solo molo
AUTHOR
4/01/2011 6:34 PM delete

memang tak suke...
geram jer...
grrr....


http://solomolo.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

Reply
avatar
4/01/2011 9:12 PM delete

xsuka jugak anon mulut puaka..pui!!


salam singgah dari mummy weiyda♥
nice entry!!♥
keep it up blogging!!♥
‎(◕‿◕✿)

Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Reply
avatar
nadiemsharmz
AUTHOR
4/01/2011 11:04 PM delete

singah dari BA punye sgmen....katakan TIDAK pade makcik pkcik enon yg lazer!!!..oyeah!!!

Reply
avatar
nuR izyan
AUTHOR
4/01/2011 11:15 PM delete

si anon ni mmg saje nk sakitkan aty org...huhu..
keep blogging yup!! :)

Reply
avatar
aNis sHazLiN
AUTHOR
4/01/2011 11:24 PM delete

panas betul isu anon2 rini...huhuhu

wuuu...blog ni sgt gegurl! suke2! hehe follow~

Reply
avatar
Nurnadrah
AUTHOR
4/02/2011 12:10 AM delete

datang menyinggah~ye betoi sokong2 ^_^

Reply
avatar
anitadiana
AUTHOR
4/02/2011 12:46 AM delete

salam singgah....betul2 sokong2...

Reply
avatar
...
AUTHOR
4/02/2011 1:57 AM delete

as salam..
ziarah dari blog encik ben~
hmm..anon..ada pro dan con..
memang sarkastik..
tapi yang penting, jangan ada prejudis. mana teguran yang baik dan membina, kita ambil sebagai pengajaran ;)


SAYA SUDAH CUNKAN BLOG SAYA ! SILA LA SINGGAH KAWAN KAWAN !

http://fadzli-rt.blogspot.com

Reply
avatar
Lulu caldina
AUTHOR
4/02/2011 2:24 AM delete

Biasanya, kalau komen yang membina, lulu publish jer...Maknanya dia jujur..Tapi memang benci jugalah,kan yang suka menjatuhkan org tapi tak berani nak letak nama sendiri...huh

Reply
avatar
Hanieqha
AUTHOR
4/02/2011 2:55 AM delete

anon ni just penakut nk reveal diri meraka kt public untuk menyuarakan pendapat diorg yang agak bisa. kalu x bisa mesti die letak name die je kan..

Camera zaman Tok Kadok. Siapa berani try?!!
30 hari mencari penyakit!!

Reply
avatar
pRiNCe
AUTHOR
4/02/2011 10:58 AM delete

NAMPKNYE RAMAI ORANG X SUKE CIK ANON RUPENYE...HUHU...

...cantik blog nie..:)suke...

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!