Saturday, April 2, 2011

Libresse Pad Samples



biasa hujung minggu cam gini ada pasar malam kat tempat daku...emm pasar malam kan..pasti banyak makanan yang menarik! rambang mata woooo....makan..makan..dan terus makan jer...hehehe
tak lupa juga jual shawl2 yang menarik..emm sempat gak la rembat 2 helai shawl..ngeeee [bajet macam pandai pakai jer padahal simpan dalam almari je..kan dah rugi..hehehe]

opsssss... tak mo citer tu sebenarnya...


ni..ni...dengar sini gadis-gadis,comey2..cantik2.....

Masih ingatkan kalian iklan penjagaan kebersihan wanita LIBRESSE di televisyen?? Ala yang dibintangi penghibur Adibah Noor,Pamela dan Vanessa Chong serta penyanyi Yuna.. Iklan yang kreatif dan menarik sekaligus menjadikan Libresse cepat dikenali kat pasaran..

jadi masa kat pasar malam tadi ada promoter kasi barang..ingat tak nak amik tadi...tapi macam best pulak....rupa-rupanya dapat kotak Libresse Pad Sample.. ingat da dapat 1  nak pusing balik amik lagi..alaaaa...dia bukan tahu pon daku amik banyak...bagi kat adik daku suh pegang pastu daku pura-pura jalan la mintak lagi...hahaha [kejam tak..kejam tak] tapi tak sampai hati..orang len nak jugak kot..hehe

Cubalah! Anda pasti suka!


Kemas Selesa,
Serapan Sempurna



ade beberapa sample di dalam nya..MENARIK!

BIRU- Maxi Non Wing [ untuk perlindungan biasa]
HIJAU- Slim Wings [ untuk perlindungan padanan nipis]
PURPLE- Maxi Night Wings [ untuk perlindungan sepanjang malam dan banyak]
MERAH- Ultra Thin Wings [ untuk keyakinan ketika memakai pakaian mengikut bentuk badan]


bukan nak guna sangat pon..saja buat kenangan..kalau terdesak pakai la kot..benda free kan sape yang tak nak.. ok tu jer...

bubye..

Terima kasih tau baca~~

5 comments:

  1. info yg bagus tuk gadis2x ;)
    saye nk satu blh? nk bg kt mak. hehehee

    ReplyDelete
  2. aQimie~ hahaa..dapat 1 kotak je..kang nak bagi 1 pad mane cukup..kihkihkih

    ReplyDelete
  3. suke pkai liberese nih..rase kering sentiase coz penyerapan sempurna,padahal dah heavy dah,hukhuk..hehe

    ReplyDelete
  4. nadrah~ haah kan...soft jer..bila basuh ok sgt2..

    ReplyDelete
  5. Librese eh....heeee nanti leh terbang cam Yuna..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!