Tuesday, April 5, 2011

STANDBY DISASTER!!


hai kalian.........

daku baru balik keje petang ni....aduh penatnya yer...
emm dengan kes Adenovirus tu masih tak settle lagi...
masih ramai lagi pelatih polis admit wad Hospital Port Dickson..
dengan 3 virus yang menyerang kem PUSASDA PD iaitu 
ADENOVIRUS,H1N1 dan LEPTOSPIROSIS

sekarang wad lelaki HPD sudah jadi wad isolation untuk semua pesakit pelatih polis ni..
masih tak cukup...
emm biasalah HPD pon hospital daerah..
bukan besar mane pon..

sebagai jururawat ni tanggungjawab harus di pikul.
penyakit akan datang lebih bermacam-macam lagi..
virus dah bijak sekarang..
makin advance gitu..
dan serba moden..kihkihkih

malam ni rasanya tak dapat nak buat entry..
penat kot..
minggu ni daku request keje petang..
tapi disebabkan DISASTER roster kena tukar..terpaksa la keje pagi..
InsyaAllah harap-harap daku semakin bersemangat nak bekerja..
tugas menyelamatkan nyawa pesakit sangat mulia..
InsyaAllah..
kalian doakan daku yer..
dan seluruh Port Dickson dalam keadaan baik-baik sahaja..

sekian...
~Misi Cik Azizah~


0 insan comel komen:

Post a Comment


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!