Thursday, April 7, 2011

Akhirnya..dapat cuti gak sehari esok :)


kan dalam entry ini daku ada mengatakan daku standby untuk disaster kes Adenovirus yang menyerang Pusasda.. Dan kini kebanyakan yang mengalami simptom-simptom demam panas,selsema batuk dan muntah di tahan di wad untuk kuarantin dan rawatan susulan...

sehubungan dengan itu..daku sebagai nurse...terpaksa lah cuti di postpone kan ke tarikh yang lain..hukhukhuk..sedihnya........ :( sebab nak utamakan kes darurat ni..
dah 6 hari termasuk hari ni daku kena keje je...takde off day pon..kalau ada pon kena tunggu hari ahad nanti..tu pon kena keje 8 hari baru leh off...sob..sob...

jadi disebabkan Sister wad mendengar luahan dan dedikasi daku dalam hati kecil ni [cett!! macam lah beliau boleh dengar..hehehe] jadi esok daku cuti..digantikan dengan staf lain..manakala hari ahad nanti daku pulak keje staff tu pulak cuti..ya!! pertukaran yang sangat adil ..

T____________T 

tak pe..at least daku tak la keje direct jer 8 hari..penat woo...nak-nak kena bangun seawal pagi....malas giler nak bangun pagi wei!! sila lempang muka ni laju-laju..dasar anak dara pemalas! muahahaha :P  so manfaatkan tidoo esok pagi cukup-cukup yer....yabedabeduuuuuuuuuuu.....sila bagi peluang kat daku ok!

k...tadaaa.....

berkhidmat untuk kerajaan....cett! silap...berkhidmat untuk pesakit lah...ekeke :P

0 insan comel komen:

Post a Comment


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!