David Beckham dan Victoria Tukar Profession

2:00:00 PM 12 Comments A+ a-





David Beckham dan Victoria dikatakan kini sudah tukar pekerjaan apabila kedua-dua ibu bapa ini sibuk menguruskan hal anak-anak mereka.

Seperti dipetik Dailymail, David dikatakan sibuk menjaga puterinya, Harper Seven Beckham seperti gambar Harper di sini. Manakala isterinya pula sibuk dengan kelas karate anak lelakinya, Brooklyn.

Tempat Victoria sebagai wanita paling istimewa dalam hidup David kini sudah berjaya digantikan oleh Harper.

Bukan sahaja melukis tato dengan nama Harper, malah David sanggup mengecat rumah kediaman mereka dengan warna merah jambu kerana kehadiran Harper.

Kehadiran anak keempat itu dikatakan kunci kebahagian keluarga ini yang semakin sibuk dengan kerenah anak-anak mereka yang semakin membesar.

yippieeeee!! another spice baby is born! hehe ^^

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

12 insan comel komen

Write insan comel komen
Munna
AUTHOR
10/31/2011 2:13 PM delete

sweet la diorang ni...suke sgt =)

Reply
avatar
Sekamar Rindu
AUTHOR
10/31/2011 2:29 PM delete

salam...

moga2 mereka berdua bahagia sentiasa..:)

Reply
avatar
azam
AUTHOR
10/31/2011 2:32 PM delete

duit byk blh lah.....hehehehe

Reply
avatar
10/31/2011 2:38 PM delete

teruja dpt anak kan..hehe..

p/s: itu bukn stkat gmbr,amik video tau yunk..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
10/31/2011 5:00 PM delete

@nuyui a.k.a miss YUI tu la yunk..teruja betol david dengan baby gurl die. hehe

Reply
avatar
10/31/2011 7:02 PM delete

suke tgk mereka yang sangat prihatin pada anak2.kannn..sweet sangat dorang ni..

Reply
avatar
Wanie
AUTHOR
10/31/2011 8:57 PM delete

dah ade 4 anak?wow..harap2 victoria tak jeles dengan anak die, harper..hehehe

Reply
avatar
Marniey
AUTHOR
10/31/2011 9:05 PM delete

pasangan yg sangat romantik :D

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
10/31/2011 10:22 PM delete

@Wanie 4 dah...ni la sorgnya gugurl. tu yg syg lebih..hehe

Reply
avatar
fany wany
AUTHOR
10/31/2011 10:25 PM delete

boleh mintak resepi rumah tangga kat dorang lepas ni. huehuehue

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
10/31/2011 11:01 PM delete

jarang nak cari omputih yang beranak ramai kan? diaorang contoh terbaik

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
10/31/2011 11:16 PM delete

@Azzah betol2. lagipon dorang ni suka budak2..anak2 pon semua cumel!

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!