Monday, October 31, 2011

David Beckham dan Victoria Tukar Profession





David Beckham dan Victoria dikatakan kini sudah tukar pekerjaan apabila kedua-dua ibu bapa ini sibuk menguruskan hal anak-anak mereka.

Seperti dipetik Dailymail, David dikatakan sibuk menjaga puterinya, Harper Seven Beckham seperti gambar Harper di sini. Manakala isterinya pula sibuk dengan kelas karate anak lelakinya, Brooklyn.

Tempat Victoria sebagai wanita paling istimewa dalam hidup David kini sudah berjaya digantikan oleh Harper.

Bukan sahaja melukis tato dengan nama Harper, malah David sanggup mengecat rumah kediaman mereka dengan warna merah jambu kerana kehadiran Harper.

Kehadiran anak keempat itu dikatakan kunci kebahagian keluarga ini yang semakin sibuk dengan kerenah anak-anak mereka yang semakin membesar.

yippieeeee!! another spice baby is born! hehe ^^

12 comments:

  1. sweet la diorang ni...suke sgt =)

    ReplyDelete
  2. salam...

    moga2 mereka berdua bahagia sentiasa..:)

    ReplyDelete
  3. duit byk blh lah.....hehehehe

    ReplyDelete
  4. teruja dpt anak kan..hehe..

    p/s: itu bukn stkat gmbr,amik video tau yunk..

    ReplyDelete
  5. @nuyui a.k.a miss YUI tu la yunk..teruja betol david dengan baby gurl die. hehe

    ReplyDelete
  6. suke tgk mereka yang sangat prihatin pada anak2.kannn..sweet sangat dorang ni..

    ReplyDelete
  7. dah ade 4 anak?wow..harap2 victoria tak jeles dengan anak die, harper..hehehe

    ReplyDelete
  8. pasangan yg sangat romantik :D

    ReplyDelete
  9. @Wanie 4 dah...ni la sorgnya gugurl. tu yg syg lebih..hehe

    ReplyDelete
  10. boleh mintak resepi rumah tangga kat dorang lepas ni. huehuehue

    ReplyDelete
  11. jarang nak cari omputih yang beranak ramai kan? diaorang contoh terbaik

    ReplyDelete
  12. @Azzah betol2. lagipon dorang ni suka budak2..anak2 pon semua cumel!

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!