I'm Tagged !

12:00:00 PM 16 Comments A+ a-


Assalamualaikum kalian..


Syok syok blogpecut ada pulak tag jijah buat benda ni. adeh bukan sorang tapi dua orang. nampaknya dua soalan berlainan la jijah kena jawab soalan mereka. satu dari Cik Suer dan satu dari Cikgu Faiz. muahaha ^^ takpe. support kan. dari situ kita dapat tahu tentang diri masing-masing. hehe

Ada peraturan pulak tu. nah baca peraturan ni dulu baru boleh jawab.

1.You must post these rules.
2.Each person must post 11 things about themselves in their journal.
3.Answer the questions the tagger set for you in their post. And create eleven new questions for the people you tagged to answer.
4.You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
5.Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER
6.No tag back!
7.No stuff in the tagging section about " YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS" YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST, WITH ALL HONESTY) have tagged 11 people.

11 Things About Me

1. Nur Azizah Binti Yahaya
2. 24 may 1988 *sila bagi hadiah*
3. Lahir Hospital Kuching Sarawak *sesat anak askar. hohoho*
4. In relationship with abg navy since 2002
5. Diploma of Nursing
6. Staff Nurses
7. Hate hipokritos!! *musuh dalam selimut..huh!*
8.Happy go lucky *sentiasa*
9. Pink addicted
10. Sensitif! cembeng wei..
11. Cumel n kecik jer.. hehe perasan


11 Questions From Cik Suer

Favorite Color ??
of kos pink addicted beb!

Apa Yang Anda Lakukan Bila Boring ??
makan dan tidooo! yehaaaaa...membesarkan badan yg tak besar besar ni. hahaha~~

Ada Kekasih Tak ?? Sape ??
sudah cendaru bertanya pula. mesti la adoo. abg navy ku tu sejak 2002 dah. hahaha

Apa Pendapat Korang Tentang Orang Yang Talam Bermuka² ??
tak suke! berpura pura. depan baik belakang pijak pale. gunting dalam lipatan jangan la buat kawan. 

Genre Music & Movie Kesukaan Anda ??
muzik suka rock 90an lah. tangkap leleh.... movie? emm jarang menonton wayang. hahaha

Anda Addicted Game Tak ?? Game Apa ??
tak de satu pon game yang di minati

Anda Minat Cartoon Apa?
tak layan cartoon juga. nak menonton tb pon tak macamner tu. hehehe

Bila Korang Start Buat Belog ??
sejak februari 2010

Siapa Yang Membuatkan Anda Tertarik untuk Menceburi Dunia Blogger ??
abg zack zulhairi

Kenapa Anda Membuat Belog ??
suka suka kot. orang nak blog aku pon nak berblog gak. hahaha lama lama suka share ilmu kedoktoran eh tak. ilmu pengetahuan tentang tips tips. hehe

Sapa Idola Anda Dalam Dunia Belog ni ??
diri sendiri. boleh tak? hahaha


11  Questions From Cikgu Faiz

1. Subjek yang best kat skolah. Kenapa?
Pendidikan Seni. sebab boleh main-main dalam kelas. main lukis lukis. cikgu pon sporting.hahaha

2. Cikgu favourite. Sebab?
Cikgu Azali. dia hensem. pastu dia suka tulisan ai. dia kata cumel. hahaha

3. Pernah fail dalam subjek apa?
matematik! tak minat. pening pale.

4. Markah tertinggi yang korang pernah dapat. Subjek apa?
A1 Prinsip Akaun. 

5. Cikgu yang garang kat skolah.
cikgu disiplin lah

6. Pernah kena denda tak masa kat skolah dulu? Kes apa?
pernah kena kantoi dengan cikgu. sebab balas surat cinta abg navy kita masa tingkatan satu. hahaha

7. Berapa ringgit duit belanja sekolah?
dulu RM10 kot sehari

8. Selalu beli apa kat kantin sekolah?
nasi lemak,mee goreng

9. Pergi sekolah naik apa?
naik bus. berhimpit himpit. takde tempat duduk pon. huhuhu T_T

10. Acara sukan yang pernah disertai masa zaman sekolah.
kahkahkahkah tak minat sukaaaaaaaaaaannn!!!

11. Kawan baik zaman sekolah. Kenapa?
Nadira sebab dia, abg navy ucapkan kata cinta kat ai! kahkahkahkah


Nah 11 Questions From Me
1. Ada kekasih tak?
2. Dah berapa lama dengan dia?
3. Apa pendapat anda tentang cinta monyet?
4. Rasa rasanya cinta monyet ni kekal tak? kenapa?
5. Target kahwin umur berapa?
6. Tema wedding korang colour ape? kenapa?
7.Selalu apa yang patut bagi untuk hantaran lelaki?
8.Untuk hantaran kepada perempuan apa pula?
9. Katering vs Gotong Royong mane lebih mudah di uruskan? Kenapa?
10. Bajet keseluruhan majlis perkahwinan korang berapa nanti?
11. Akhir sekali berapa hantaran korang mintak daripada lelaki. jawab!soalan cepu mas.

SIAP! siapa yang kena tag soalan daku kena jawab! kahkahkah

6. sis92
10. ayung


saja kasi soalan kawen kawen. nak tahu idea korang pulak. boleh jadikan wedding inspiration jijah. boleh kan kan. hikhikhik kita main suka suka eh. hehe


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

16 insan comel komen

Write insan comel komen
10/28/2011 12:05 PM delete

oi mak.. nama yui ada tu..waaa..

hahah..tungu2..

lunch dlu kasi idea bernas nk jwb..tq dear!

Reply
avatar
AYuNG
AUTHOR
10/28/2011 12:06 PM delete

aiyokkkk....mcm terselit jer nama kena tag tuh..haha~~ noted!

RM10 blnja sehari p sekolah, banyak tuh...:) boleh mkn mekdi..

Reply
avatar
azam
AUTHOR
10/28/2011 12:10 PM delete

aduih....byk benor soalan....hehehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
10/28/2011 12:15 PM delete

@nuyui a.k.a miss YUI kahkahkah i like :) jijah tau yui banyak idea :) jwb jgn tak jawab!

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
10/28/2011 12:15 PM delete

@AYuNG kahkahkah dulu kecik2 xminat mekdi..lebih simpan dalam tabung...hahaha

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
10/28/2011 12:16 PM delete

@azam tu jijah kena jawab soalan 2 orang.. org lain jawab solan jijah bawah tu jer..hehee 11 je pon..senang!

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
10/28/2011 12:25 PM delete

wow..rm10 sehari?,,banyaknye

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
10/28/2011 12:36 PM delete

tq2 dah ramai nih yg tag...habis lah kene jawab!! hahhaa..

Reply
avatar
Miss Nadya
AUTHOR
10/28/2011 12:43 PM delete

nad kene tag jugak...tak wat lagi..hehe...

new entry ::

Review Real Steel ツ

new entry :: Photoshoot ツ

Reply
avatar
Cikgu Jaja™
AUTHOR
10/28/2011 12:48 PM delete

oiiii...jaja dtg nak baca berita oiii...dush2! banyaknyerr soklannn anggg.... adoii.. haha

Reply
avatar
10/28/2011 12:59 PM delete

akhirnya terjawab sudah :p

Reply
avatar
lynda
AUTHOR
10/28/2011 1:43 PM delete

weee...di tag oleh kakak cantik ! kang lynda jawab eyh !:)

Reply
avatar
cik bulan
AUTHOR
10/28/2011 2:21 PM delete

cik jijah,.org taleh jawab sbb klo org jawab semua jwpan dia no..^^..


sorry~...


-------->xpnah kapel..thanks..haha

Reply
avatar
10/28/2011 2:43 PM delete

okeh jijah..akan diusahakan..caiyukk!

Reply
avatar
Wanie
AUTHOR
10/28/2011 7:57 PM delete

cik jijah, kelakar tak?wanie pun tag jijah kot..hahaha..tunggu nak publish je malam ni..huahuahua

Reply
avatar
10/29/2011 6:42 AM delete

eza dah jawab soalan cik jijah :D, hehehe....

jempot laa g blog Eza kalau nak tau jawapannya..

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/eza-ditagged-oleh-5-bloggers-55.html

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!