Wedding Inspiration-Pelamin Nikah

10:00:00 AM 26 Comments A+ a-


Assalamualaikum..


hari ni nak main berangan angan boleh tak. sambil sorok muka bawah bantal muahaha ^^ tiba- tiba kan rasa nak buat wedding inspiration pula dalam blog ni. eh apakah itu? toink toink. lu pikir la sendiri. kahkahkah~~

oke lupakan. berbalik pada wedding inspiration, kebanyakkan bakal pengantin suka memilih pelamin mini yang simple simple saja. ada yang hanya duduk beralaskan tilam/bantal dan ada jugak duduk di atas kerusi. itu semua terpulang pada citarasa masing-masing ^^

siapa yang begitu kreatif mereka boleh mereka cipta pelamin DIY mereka sendiri mengikut idea masing masing. tetapi bagi macam daku ni hanya tempah la jawabnya. oh ai tidak kreatif oke. hehe


di bawah daku ada sertakan pelamin yang daku suka sesuai untuk majlis pernikahan nanti :)



ni cantik ni cantik..





semua sumber dari google.


semua design cantik-cantik kan. alamak?? kenapa mata daku nampak tema pink je tu. wakaka :p

dalam upacara pembatalan air sembahyang dan sarung cincin dalam majlis pernikahan nanti better duduk bawah lebih mudah kot. rumah daku pon tak lah besar mane. hehee

owh..bestnya berangannnnn..yehuuuuuuuu -_-


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

26 insan comel komen

Write insan comel komen
Azzah
AUTHOR
10/30/2011 10:08 AM delete

suka yang biru..berangan boleh buat kita start kira2 budget

Reply
avatar
kak lang
AUTHOR
10/30/2011 11:13 AM delete

aiiissshhhhhh...kak lang xmo sanding lew, malu org tgk2..hahaha

Reply
avatar
10/30/2011 12:19 PM delete

hee, dah start berangan dah..mesti tak lama lagi tuu..jangan lupa bagi kad jemputan :P

Reply
avatar
Wanie
AUTHOR
10/30/2011 1:11 PM delete

semua pun cantik2..ni untuk nikah ye?survey la untuk tunang dulu?:)

Reply
avatar
10/30/2011 1:13 PM delete

warghh..semua cantik kot jijah..rambang mate dah ni..tapi fiza prefer yg 2nd tu sebab die macam unique sikit. ^__^

Reply
avatar
Cikgu Jaja™
AUTHOR
10/30/2011 2:15 PM delete

jah.. aku suka yg soft pink tu..yg ada rama2 kiri kanan tu.. sgt simple tp menawan kalbuku.kikiki

Reply
avatar
Khairil
AUTHOR
10/30/2011 2:34 PM delete

cantiknya pelaminan tu....yang mana satu pilihan cik azizah?...

Reply
avatar
syafikah
AUTHOR
10/30/2011 2:41 PM delete

pelamin yg kedua n ke 6 tu lawa kan . hehehe

Reply
avatar
Cik Rose Cute
AUTHOR
10/30/2011 3:09 PM delete

semua cantik-cantik...dah berangan nak kawin ya...

Reply
avatar
Miss Ika
AUTHOR
10/30/2011 3:24 PM delete

i love the second one dgn yg zaifie zainal punya.

sangat osem. lalala. :)

salam kenal,
http://sotheliliwedsthebee.blogspot.com

already link and follow yours.
wee~

Reply
avatar
cikpjaz
AUTHOR
10/30/2011 3:39 PM delete

cantiknyer, no 2 tu cantekkkkk...nak berangan jugak lah ni :D hehe

Reply
avatar
10/30/2011 6:47 PM delete

semua pelamin ni kategori grand ^^

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
10/30/2011 6:57 PM delete

@Wanie nikah dengan tunang boleh jugak yunk. tp jijah nanti terus tunang+nikah. pakai je pelamin mcm ni..:D

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
10/30/2011 6:58 PM delete

@Khairil pilihan jijah yer..jeng3x nantikan...:p

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
10/30/2011 6:59 PM delete

@caliph shuriken tak lah jugak ada jugak yg under RM1k..hehe

Reply
avatar
lynda
AUTHOR
10/30/2011 9:52 PM delete

weeeeeeeeee...nak kawen dah ke sys?:P

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
10/30/2011 10:06 PM delete

@lynda ngeee~~ InsyaAllah yunk tak lama lagi :)

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
10/30/2011 11:05 PM delete

jiejah hantu pink..smmgnya begitu hahaa ^_^

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
10/31/2011 12:40 AM delete

@shida'R hahaha apo boleh buek. dah den minat giler dengan pink! hehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
10/31/2011 12:57 PM delete

@nuyui a.k.a miss YUI no 3 ni cantik gile kan...tapi mesti mahal ni. huhuhu

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
11/01/2011 5:01 PM delete

@ecadwinkyasha cantik kan...lau ikutkan semuanya cantik2 jugak yunk!

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!