Sunday, October 30, 2011

Wedding Inspiration-Pelamin Nikah


Assalamualaikum..


hari ni nak main berangan angan boleh tak. sambil sorok muka bawah bantal muahaha ^^ tiba- tiba kan rasa nak buat wedding inspiration pula dalam blog ni. eh apakah itu? toink toink. lu pikir la sendiri. kahkahkah~~

oke lupakan. berbalik pada wedding inspiration, kebanyakkan bakal pengantin suka memilih pelamin mini yang simple simple saja. ada yang hanya duduk beralaskan tilam/bantal dan ada jugak duduk di atas kerusi. itu semua terpulang pada citarasa masing-masing ^^

siapa yang begitu kreatif mereka boleh mereka cipta pelamin DIY mereka sendiri mengikut idea masing masing. tetapi bagi macam daku ni hanya tempah la jawabnya. oh ai tidak kreatif oke. hehe


di bawah daku ada sertakan pelamin yang daku suka sesuai untuk majlis pernikahan nanti :)



ni cantik ni cantik..





semua sumber dari google.


semua design cantik-cantik kan. alamak?? kenapa mata daku nampak tema pink je tu. wakaka :p

dalam upacara pembatalan air sembahyang dan sarung cincin dalam majlis pernikahan nanti better duduk bawah lebih mudah kot. rumah daku pon tak lah besar mane. hehee

owh..bestnya berangannnnn..yehuuuuuuuu -_-


26 comments:

  1. suka yang biru..berangan boleh buat kita start kira2 budget

    ReplyDelete
  2. aiiissshhhhhh...kak lang xmo sanding lew, malu org tgk2..hahaha

    ReplyDelete
  3. hee, dah start berangan dah..mesti tak lama lagi tuu..jangan lupa bagi kad jemputan :P

    ReplyDelete
  4. semua pun cantik2..ni untuk nikah ye?survey la untuk tunang dulu?:)

    ReplyDelete
  5. warghh..semua cantik kot jijah..rambang mate dah ni..tapi fiza prefer yg 2nd tu sebab die macam unique sikit. ^__^

    ReplyDelete
  6. jah.. aku suka yg soft pink tu..yg ada rama2 kiri kanan tu.. sgt simple tp menawan kalbuku.kikiki

    ReplyDelete
  7. cantiknya pelaminan tu....yang mana satu pilihan cik azizah?...

    ReplyDelete
  8. pelamin yg kedua n ke 6 tu lawa kan . hehehe

    ReplyDelete
  9. semua cantik-cantik...dah berangan nak kawin ya...

    ReplyDelete
  10. i love the second one dgn yg zaifie zainal punya.

    sangat osem. lalala. :)

    salam kenal,
    http://sotheliliwedsthebee.blogspot.com

    already link and follow yours.
    wee~

    ReplyDelete
  11. cantiknyer, no 2 tu cantekkkkk...nak berangan jugak lah ni :D hehe

    ReplyDelete
  12. semua pelamin ni kategori grand ^^

    ReplyDelete
  13. @Wanie nikah dengan tunang boleh jugak yunk. tp jijah nanti terus tunang+nikah. pakai je pelamin mcm ni..:D

    ReplyDelete
  14. @Khairil pilihan jijah yer..jeng3x nantikan...:p

    ReplyDelete
  15. @caliph shuriken tak lah jugak ada jugak yg under RM1k..hehe

    ReplyDelete
  16. weeeeeeeeee...nak kawen dah ke sys?:P

    ReplyDelete
  17. @lynda ngeee~~ InsyaAllah yunk tak lama lagi :)

    ReplyDelete
  18. jiejah hantu pink..smmgnya begitu hahaa ^_^

    ReplyDelete
  19. @shida'R hahaha apo boleh buek. dah den minat giler dengan pink! hehe

    ReplyDelete
  20. @nuyui a.k.a miss YUI no 3 ni cantik gile kan...tapi mesti mahal ni. huhuhu

    ReplyDelete
  21. @ecadwinkyasha cantik kan...lau ikutkan semuanya cantik2 jugak yunk!

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!