David Beckham dan Posh Terima Baby Girl





Buat pertama kalinya Posh melahirkan baby girl buat keluarga David Beckham. Baby girl ini di namakan Harper Seven Beckham. Sebelum ni David dan Posh ada tiga orang anak lelaki Brooklyn, 11, Romeo, 8, and Cruz, 5. Kelahiran anak ke-4 David Beckham & Posh baru-baru ini benar-benar memberikan impak yang besar pada keluarga mereka. Apakan tidak, Beckham sendiri tidak boleh memegang atau mengendong anaknya jika tangan belum dibersihkan!

Tiga anak lelaki David Beckham sangat mengambil berat pada Harper.

“Tidak ada yang iri hati. Mereka semua sayangkan adik mereka. Satu-satunya konflik yang terjadi di antara anak-anak dan saya hanyalah ketika kami berebut untuk mengendongnya.” ujar David Beckham.

Selain itu, abang-abang Harper juga amat menitikberatkan kebersihan adik kesayangan mereka ini. Kerana menurut mereka, Harper sangatlah sensitif dan mereka tidak akan membiarkan Harper disentuh oleh sebarangan orang jika belum membasuh tangan lagi.

“Anak-anak saya terlalu melindungi adik mereka. Habis ditanya semua orang yang datang kerumah, ‘Tangan sudah bersih atau belum? Tahu tak apa yang perlu dilakukan sebelum kesini? Cuci tangan dahulu dan pastikan ianya bersih.’” ujar Beckham.


ghux.jpg

yippieeeee!! another spice baby is born! hehe ^^

Previous
Next Post »

10 insan comel komen

Write insan comel komen
Marniey
AUTHOR
10/04/2011 1:07 PM delete

pembersih betul.

Reply
avatar
anismelon
AUTHOR
10/04/2011 3:49 PM delete

alolo..comel nye..bgus btl abg abg harper nie kan..

Reply
avatar
tieha ismail
AUTHOR
10/04/2011 4:27 PM delete

hahahah dapat abang-abang yang sangat protect dia....

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
10/04/2011 5:21 PM delete

comelnye baby.... ;)

Reply
avatar
10/04/2011 8:16 PM delete

wah comelnya..akhirnya dorang dapat jugak baby girl..

Reply
avatar
Saiazuan
AUTHOR
10/04/2011 8:54 PM delete

anak dia ni men bola la.. huhu

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
10/05/2011 12:12 AM delete

baguskan abg2 harper ni..semuanya protect dia dr sebarang tangan kotor dan kuman..hehe

Reply
avatar