Wednesday, October 5, 2011

Metered pulak si Sony E-Mount NEX-C3


Hai kalian..





rupa-rupanya start 5 september BE Sony E-Mount NEX-C3 jijah start running. macamner la jijah boleh tak perasan ni. huhuhu tapi 24 september baru dia menempek kat bahagian buffered earning. lama rupanya. di sebabkan tak tahu itu BE jumlahnya tak memberangsangkan. huhuhu


hari ni tiba masa Sony E-Mount NEX-C3 metered yang ke 11 buat blog ni. setelah die berjaya menjadi BE September beberapa minggu lalu. 




jumlahnya tak sampai RM10 dan mampu la beli cekedis buat diri sendiri. tapi untuk bagi korang non ado! huhuhu T_T


sekarang tinggal 1 je BE Maxis IPhone tengah running. harap-harap tak la metered lagi. hohoho~~


jap jap. 2-3 hari ni jijah ada nampak muka Tiara Jacquelina dalam blog ni. oo iklan tentang Pementasan The Secret Life of Nora yang dibintangi oleh Tiara sendiri dari nuffnang. korang kalau nampak iklan tu tolong klik eh eh. hehe pastu kasi tahu sama jijah. weee~~

the secret life of nora


nuffnang nak BE Tiara boleh?? hehe





6 comments:

  1. sama la kita.. be akak yg ni pun dh jd me.. hihii

    ReplyDelete
  2. BE maxis iphone cam kurang la jijah..campaign kurang memberansangkan..teather tu cambest je!

    ReplyDelete
  3. kalo dah cash out , belanja la . hee

    ReplyDelete
  4. fara pon dapat jugak..3 pulak...

    ReplyDelete
  5. ayaaa, BE sy dh tinggal satu :p

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!