Thursday, March 24, 2011

Sayang En Nuffnang



Alhamdulilah dalam bulan ni je banyak pulak BE yang daku dapat..haha..1st time katakan baru dapat BE...huhu
lepas 1st BE dari Nuffnang...then 3 BE sekaligus iaitu GOLF GTI,PRUDENTIAL,NEF THE EAGLE dengan trafik yang suam-suam kuku..Syukur dapat jugak..


ini lah BE yang ke-5 dan ke-6 daku! sangat suke lah! AIR ASIA lagi tapi kali ni AIR ASIAX PARALLEL dan juga MAXIS IPHONE!! tapi yang nampak berjoget-joget sekarang ni Maxis Iphone tu lah...hehehe
walaupon masih belajar nak naikkan trafik ade atleast satu BE pon dah cukup baik...bile banyak-banyak BE ni kena keje keras lah bagi up lagi trafik...hohoho



inilah BE ke-6 yang sentiasa berjoget-joget kat blog daku..hehehe

ok daaaaaa :)


7 comments:

  1. wahh tahniah laa sb dpt byk BE.. hehehe

    suka tgk tulisan kat header ni.. and background blog nie skali.. cantik bhaa.. ^.^

    ReplyDelete
  2. hahaha dian biasa saja tu...header pon org buatkan jijah dian....

    ReplyDelete
  3. tahniah awaak..nice blog u have here...adoi...penat jari2 ku menekan semua..hahha..hehhe

    ReplyDelete
  4. mekasih shahrul~ ala....tah2 awk punya lagi masyuk kan....hehehe

    ReplyDelete
  5. tahniah .ciksu baru skrg nk merasa. hihi

    nak merasa serbuk HALAL CHEESE POWDER tak. kalau nak meh join GA saya ni.

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/06/qr-mini-giveaway-kedua.html

    ReplyDelete
  6. @QasehnyaRania ok ciksu..insyaAllah jijah join..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!