Sayang En Nuffnang

Alhamdulilah dalam bulan ni je banyak pulak BE yang daku dapat..haha..1st time katakan baru dapat BE...huhu lepas 1st BE dari Nuffnang...



Alhamdulilah dalam bulan ni je banyak pulak BE yang daku dapat..haha..1st time katakan baru dapat BE...huhu
lepas 1st BE dari Nuffnang...then 3 BE sekaligus iaitu GOLF GTI,PRUDENTIAL,NEF THE EAGLE dengan trafik yang suam-suam kuku..Syukur dapat jugak..


ini lah BE yang ke-5 dan ke-6 daku! sangat suke lah! AIR ASIA lagi tapi kali ni AIR ASIAX PARALLEL dan juga MAXIS IPHONE!! tapi yang nampak berjoget-joget sekarang ni Maxis Iphone tu lah...hehehe
walaupon masih belajar nak naikkan trafik ade atleast satu BE pon dah cukup baik...bile banyak-banyak BE ni kena keje keras lah bagi up lagi trafik...hohoho



inilah BE ke-6 yang sentiasa berjoget-joget kat blog daku..hehehe

ok daaaaaa :)


You Might Also Like

7 insan comel komen

  1. wahh tahniah laa sb dpt byk BE.. hehehe

    suka tgk tulisan kat header ni.. and background blog nie skali.. cantik bhaa.. ^.^

    ReplyDelete
  2. hahaha dian biasa saja tu...header pon org buatkan jijah dian....

    ReplyDelete
  3. tahniah awaak..nice blog u have here...adoi...penat jari2 ku menekan semua..hahha..hehhe

    ReplyDelete
  4. mekasih shahrul~ ala....tah2 awk punya lagi masyuk kan....hehehe

    ReplyDelete
  5. tahniah .ciksu baru skrg nk merasa. hihi

    nak merasa serbuk HALAL CHEESE POWDER tak. kalau nak meh join GA saya ni.

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/06/qr-mini-giveaway-kedua.html

    ReplyDelete
  6. @QasehnyaRania ok ciksu..insyaAllah jijah join..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!