Tuesday, March 8, 2011

Uncle Seekers hantar komen wei!


Ketakutan Itu Satu Hiburan

alamak! dah lah daku masih tak percaya lagi uncle seekers follow blog daku dalam ENTRY ni..
tiba-tiba uncle bagi komen kat entry daku tu!
omang ai!!
terharu omak weyh!!
bukan takat terharu!
bertambah-tambah tak percaya!!

klik untuk tumbesaran yang sihat

tak nampak lagi?? meh kita z00m!



uncle kata blog daku sangat cute!
omang eh!!
tak pernah ade blooger lain cakap!
ni pulak 1st time tu orang popular pulak tu yang cakap!
aduh uncle!
orang lain lagi ramai blog cute uncle
bertuah lah jijah salah satunya..hehehe


Uncle terima kasih banyak-banyak tinggalkan jejak..
jijah tak sangka!
sumpah tak caya!
jijah tak popular macam uncle..
dengan blog sekadar berkongsi luahan rasa jer..
suka nya bila dapat tahu uncle sudi baca entry daku!
dan pasti entry ni pon uncle baca...

terharu uncle!
suka sangat!
blogger lain tak pernah plak daku dengar..
daku yang 1st kot..tak pon daku je yang perasantan...hehehehe
eh ape pulak perasan dah terang benderang lagi kan uncle follow dan komen..hehe

Terima Kasih Uncle Seekers :)
tak sabar nak baca entry uncle akan datang..


p/s : dorang kata blog daku berhantu?? betul ke? hehehehe



2 comments:

  1. @azhar~ azhar tak caya?? jijah lai lah..hehehe tapi memang uncle punya blog! jijah baca sume kesah uncle dalm blog tu.

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!