BEN ASHAARI : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN

11:58:00 AM 7 Comments A+ a-


Segmen baru dari Abg Ben..
bukan mahu cari gaduh tau! sekadar memberikan pendapat ikhlas dari lubuk hati kecil ini..

BEN ASHAARI : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN..

  • Dalam memberi pendapat dalam entri , apakah blogger lelaki benar benar ikhlas ?

so far yang ada tinggalkan jejak kat blog jijah semuanya ikhlas...biasa dorang straight to the poit! tapi itu juga bergantung la dengan entry yang kita buat..samada memerlukan pendapat yang sahih o main2..hehehe

  • Blogger lelaki malu nak letak gambar ? Kenapa ?
ermm...biasa mereka tak suka nak mempamerkan gambar dorang..itu privasi katanya..ldorang tak nak blogger lain tahu siapa dia..lagipon dorang bukan macam perempuan posing sini lah..posing sanalah..huhu

  • Pada pendapat anda , kenapa lelaki berblog ? Secara umum ..
ada yang minat sangat dengan penulisan..macam perempuan juga mereka pon nak juga kongsi cerita tentang kehidupan mereka dan sebagainya dalam blog dorang..daripada dorang melepak tak tentu hala baik berblog..dan paling penting mereka suka income yang masuk! jujur cakap! huhu

  • Blogger lelaki lebih mudah dapat ramai follower berbanding perempuan ? Kenapa ?
ha..betul tu! sebabnya mereka lebih banyak idea-idea yang menarik...bukan cakap merapu merapan! blog lelaki lebih kepada isu-isu..blog mereka pon simple..tak de pon sarat macam blog perempuan! betul kan..

  • Blog lelaki yang anda wajib masuk setiap hari ..
sudah pasti blog abg ben! dan member-member DSB seperti Myung,Mas,Nazrul Ashraff :)

  • Jika anda blogger lelaki , apakah yang akan anda letak dalam blog anda ..
huhuhu...blog yang sesimple yang boleh...1 colour warna je...ade follower..nuffnang..


dah siap abg ben :) nak join juga? masuk link ni Blogger Lelaki vs Perempuan


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

7 insan comel komen

Write insan comel komen
Fyqa
AUTHOR
3/12/2011 1:05 PM delete

hihi.
suka baca pndpta org.
best2...

salam singgah dri blog Abg Beng

http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-lelaki-vs-perempuan.html

;D

Reply
avatar
solo molo
AUTHOR
3/12/2011 3:45 PM delete

tue dia ehhh...
macam-macam jawapan yg kuar...


salam ziarah dari segmen panas En Ben...

Reply
avatar
muhamad hanif
AUTHOR
3/12/2011 6:30 PM delete

gadis merah jambu nie..

singgah dari blog BEN ASHAARI..

Reply
avatar
3/13/2011 1:14 AM delete

and belog org llaki takde pink..kui3x..
arghh..malunya saya...:P

Reply
avatar
zidEL zhafiz
AUTHOR
3/13/2011 2:13 AM delete

btol3..dpd melepak..baik berblog..terbaeekkla..
salam ziarah..~~~

Reply
avatar
3/13/2011 3:58 PM delete

singgah cni yek dari blog incik Ben ^_^

Reply
avatar
NiSha
AUTHOR
3/13/2011 6:47 PM delete

salam santau dari Blog Abg Ben..

cool entri...

http://heandsheloves.blogspot.com

>NiSha<

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!