Tuesday, March 15, 2011

Misi mencari Aida4148,SN Aieen,Adeline hanies,Nurulhuda,Always_single91 dll


klik untuk tumbesaran yang sihat

  • Aida4148
  • SN Aieen
  • Adeline hanies
  • nUrULhUdA
  • Always_single91
  • nurul_lucky91
wah ramainya nama daku senaraikan tu!!
wanted lah dorang ni kat blog daku!
grr..geram seyh!
sebab ape?

5 orang ni dan mungkin lebih lagi
yang tak di senaraikan..
follow blog ♥Cik Nur Azizah♥ ni tapi langsung tak tinggalkan LINK!

ini lah masalahnya apabila kalian tak de pon letak URL BlOG kalian kat Profile
jadi sungguh jijah susah sangat nak follow blog kalian tu!
kalau kalian letak link kat shoutbox atau mastery gajet boleh la lagi jijah terjah balik..huhuhu
kalau ade letak kat shoutbox pon url yang salah.
bile nak buka link tu takde blog dijumpai!!

tolong ya kalian!
daku tak sedap hati kalau kalian follow blog daku tapi daku tak follow balik..
bukan ape, ini lah masalahnya timbul!

jadi jika mereka ni ada terbaca entry cik jijah ni
sila bagi LINK kalian!
kat bawah komen entry ni pon boleh..
mane2 jer janji LINK itu betul blog kalian!

SEkian Terima Kasih :)


7 comments:

  1. oh sorry miss jijah..

    hehe..i have change my url..i forgot about it and totally didn't remember when i shout you..sorry for the mistake..;)

    ReplyDelete
  2. hahaha..ok ain...no hal...

    jijah da jumpa n folo balik ya..

    ReplyDelete
  3. wah macam polis cari penjenayah plak..

    http://mamazakuan.blogspot.com/

    sori ek...

    ni la aida4148

    ReplyDelete
  4. thanks jijah for your kindness..

    my mistake..hehe..technical problem..

    anyway thanks follow me..i'll always catch up with your blog okay dear...

    smile...(T____T) !

    ReplyDelete
  5. hehehe , sory2 , lpe nak tgglkn link , lpas bce then follow jek , jgn mare :) , ni link sye , jmput dtg blog yekkk , :)
    http://bintuabuhassan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. orait dear :0 keep in touch semua :)

    ReplyDelete
  7. ade, tapi saya ubah jadi gambar.! anda klik je gambar budak kecik tu.! nanti dia kluar button follow.! terima kasih.!

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!