Sudah memiliki BP Set Monitor!

9:00:00 AM 0 Comments A+ a-




Assalamualaikum kalian :)

Selamat Pagi Isnin...

macam tak cayer je pagi-pagi lagi daku da post entry..hehehe daku baru balik keje malam...jadi sebelum tidur baik daku luangkan masa post entry dahulu...
Alhamdulilah setelah 3 tahun habis belajar nursing dan kini bekerja tercapai juga hajat daku ingin memiliki BP set...dah lama sebenarnya nak cari...dan ingin memilikinya tapi tak de sape menjual ketika itu...

dan kini apabila peluang itu ada haruslah daku yang pertama membelinya tanpa ragu-ragu!..hehee BP set yang sangat berguna untuk melihat tekanan darah...almaklum lah mak ayah sudah tua penyakit pun macam-macam datang..so dengan kemudahan ini secara tak langsung membuka daku untuk memeriksa keluarga sendiri.. Puas hati daku memilikinya!

taraaaaaa...

boleh check tekanan darah hari-hari ni

Actually BP set ni da jual dengan harga RM239..mahal gak tu...hehehe tapi disebabkan banyak permintaan dapat lah harga yang sangat berbaloi-baloi..hahaha iaitu RM130! suka sangat! boleh check tekanan darah hari-hari...hehhee harap-harap takde darah tinggi...hahahaha

ok la have a nice today..

c u tadaaaaaaaa :)

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!